Magazin > VIP
27 ogledov

Jankovićeva spregovorila o novi ljubezni

vesna janković sašo radović mediaspeed
Vesna Janković se je vrnila k svoji stari ljubezni – manekenstvu. Za Lady pa je povedala tudi nekaj besed o svoji novi ljubezni - Sašu Radoviću.

"Investicije, marketing, sodelovanje s tujimi podjetji in spogledovanje s politiko je moja mana. Obožujem svoje delo, zato mi ni težko. Imam veliko srečo, da lahko delam, kar si želim. Sem gospodar svojega življenja,“ pravi Vesna Janković, ki se je po dolgem času vrnila v manekenske vode. Postala je namreč obraz italijanske znamke oblačil.

37-letnica pravi, da se v svoji koži počuti odlično, kar ima pozitivne učinke tudi na njeno ljubezensko življenje. Kot je znano, je Vesna že nekaj časa v zvezi z osebnim trenerjem Sašem Radovićem. "Ženska mora najprej ljubiti sebe, da lahko ljubi druge, čustvena inteligenca je izredno pomembna. Partnerja ljubezen pa je več ko le želena sladica, ki požene tok neke nore energije. In človek, s katerim se skupaj, je tista prelepa sladica vsega, kar že obstaja, in le še nadgradnja življenja,“ je povedala.

Vesna ima za sabo sicer tudi slabe izkušnje, v katerih pa vidi tudi pozitivne plati. Pri premagovanju izzivov so ji vedno stali ob strani družinski člani in seveda tudi partner. "Ljubim življenje in vsaka slaba izkušnja me je naredila močnejšo, modrejšo, predvsem pa izredno stabilno osebo. Veliko delam s sabo, kar se pozna. Ob sebi imam peščico krasnih ljudi, brez katerih danes zagotovo ne bi bila to, kar sem. In res je, ljubezen dela čudeže in brez nje bi bilo verjetno marsikaj težje.“

Komentarjev 1