Magazin > VIP
7 ogledov

Jasna pravi, da je doživela medijski linč

Jasna Kuljaj Planet TV
"Sama sem doživela javno svetovanje, ki je mejilo kar na linč, ko sem na prireditvi sprejela kozarček penine,“ se je Jasna Kuljaj odzvala na napad zdravnika.

Po tem, ko je Jasna Kuljaj javno povedala, da je "z znanci nazdravila edino s kozarčkom penine“, ki ji "zagotovo ni mogel škoditi“, saj so ji mlade mamice celo svetovale, da je kozarček alkohola "koristen za dojenje“, jo je dr. Boris Leljak podučil o nevarnostih pitja alkohola med nosečnostjo.

Več o tem lahko preberete tukaj.

Jasna njegovih besed sprva ni želela komentirati, sedaj pa je o tem le spregovorila. "Sama sem doživela javno svetovanje, ki je mejilo kar na linč, ko sem na prireditvi sprejela kozarček penine, preostali del večera pa preživela ob vodi. Nek zdravnik, za katerega se je kasneje izkazalo, da je zobozdravnik, me je poslal od socialne službe do psihiatra in moram reči, čeprav imam trdo kožo, da je bil to eden težjih trenutkov moje nosečnosti. Noseče prijateljice mi sicer pravijo, kako jim ta ali oni zdravnik celo priporoča kozarček terana, za katerega vemo, da je težji od bele penine, a če si znan, moraš očitno požreti marsikaj," je povedala za govori.se.

Komentarjev 8
  • svašta 21:23 09.december 2014.

    hehe, res sem iskal večjo budalo ampak je ni :) zato mi res ne preostane drugega, kot da prestavim, kar vedno tudi storim :)

  • Johan Spohan 15:49 09.december 2014.

    Ja pa prestavi na drug program ali še bolje ugasni TV aparat. Pa ti ne bo treba gledat vseh kozlarij. Ampak tako rad gledaš da vidiš če je še kakšeno večje budalo.

  • svašta 15:02 09.december 2014.

    sama se izpostavlja in ve, kaj lahko pričakuje...