Magazin > VIP
8 ogledov

Se Jessica Alba norčuje iz kupcev?

krema
1/2
Reševalni pas/Twitter
Kljub uporabi kreme za sončenje, ki jo prodaja podjetje Jessice Albe, utrpeli hude opekline. Podjetje se jim ni opravičilo, objavili so le razlago, kako pravilno nanesti kremo.

Igralka Jessica Alba ima že nekaj časa podjetje The Honest Company, ki med drugim prodaja tudi sončne kreme z zaščitnim faktorjem 30. Ta pa očitno ni najboljša, saj so uporabniki na družbenih omrežjih objavljali fotografije svojih opeklin, ki naj bi jih dobili, čeprav so se pridno namazali.

Podjetje se je na njihove pritožbe že odzvalo, a ne tako, kot so stranke pričakovale. "Odziv strank jemljemo zelo resno. Rezultati kažejo, da naš izdelek, če ga pravilno uporabljate, pred soncem učinkovito in varno ščiti 80 minut. Je tudi vodoodporen,“ so povedali in še enkrat objavili navodila za uporabo. "Kremo dobro pretresite in 15 minut pred sončenjem enakomerno in radodarno nanesite na kožo. Kremo ponovno nanesite po 80 minutah plavanja ali znojenja. Nanesite jo tudi po uporabi brisače.“

Z napisanim se stranke ne strinjajo. Nekdo je povedal, da ga je sonce opeklo, čeprav je bil zunaj le 60 minut. "Čeprav smo se ves čas mazali, smo vsi opečeni – še zlasti moja dveletnica. Ima mehurčke. To je najslabša krema na svetu,” pa je kremo na Amazonu ocenila besna mama, poroča Blick.

Komentarjev 1
  • puksicd 10:56 05.avgust 2015.

    Ljudje so žal neumni in krem za sončenje dejansko ne znajo uporabljati. Ob 12. uro odgomazijo na plažo, se slečejo do kopalk in potem pa se začnejo mazati ... Še preden lahko krema ustvari zaščitni filter, so že opečeni. Potem ...prikaži več pa je kriva krema. Seveda, kaj pa drugega. Debili.