Šport > Nogomet
27 ogledov

Jovetić poleti v Arsenal

arsene wenger EPA
Italijanski nogometni agent Guido Di Domenico je razkril, da se bo črnogorski nogometaš Stevan Jovetić poleti iz Fiorentine preselil v londonski Arsenal.

Trener londonskega Arsenala, Francoz Arsène Wenger, je Stevana Jovetića označil za prvo tarčo poletnega prestopnega roka, saj želijo Topničarji okrepiti svoje napadalne vrste z igralcem zvenečega imena.

Po besedah Guida Di Domenica se je moštvo s severa Londona že dogovorilo o pogojih sodelovanja s 23-letnikom, potem ko je Črnogorec zavrnil ponudbo Juventusa.

"Jovetić je bil ena od opcij za Juventus, toda moje informacije govorijo, da je fant že dal zeleno luč za selitev k Arsenalu. Zdi se, da je navdušen nad njihovim projektom," je dejal Di Domenico. Slednji je zelo spoštovan in kredibilen agent v Italiji, ponaša pa se s tesnimi stiki z Juventusom, Jovetićevo Fiorentino in Romo. Z omenjenimi klubi je pogosto posloval v preteklih letih.

Novica je luč dneva ugledala le dan potem, ko so mediji poročali o donosni ponudbi za Jovetića s strani Arsenala, ob tem pa je Stevan sam izrazil interes za prestop na stadion Emirates.

Poleg Stare dame sta zanimanje za dolgoročno sodelovanje z Jovetićem pokazala tudi Manchester City in AC Milan, čeprav še nista poslala uradne ponudbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.