Magazin > VIP
68 ogledov

Jude Law šokiran zapustil sodišče

Jude Law Reuters
Igralec Jude Law se je moral v ponedeljek oglasiti na sodišču zaradi škandala izpred nekaj let, ko je znani tabloid prisluškoval telefonom znanih oseb.

Ukinjeni britanski tabloid News of the World, ki je deloval pod vodstvom zloglasnega Ruperta Murdocha, je pred nekaj leti kršil zakone in vdiral v zasebnost zvezdnikov ter prisluškoval njihovim telefonom. Urednika revije, Andy Coulson in Rebekah Brooks, se zaradi tega še vedno zagovarjata na sodišču, na mestu za priče pa se je v ponedeljek znašel tudi igralec Jude Law, ki je prišel do grenkega spoznanja.

Na sodišču so namreč razkrili, da je tabloidu podrobnosti iz njegovega življenja razkrival njegov bližnji sorodnik, česar igralec do dneva na sodišču sploh ni vedel. Ko so mu predali list papirja, na katerem je bilo zapisano ime sorodnika, ki ga je izdajal, so ga vprašali, kdaj je izvedel za to. Judov glas se je rahlo zlomil, ko je dejal: "Danes. Tega nisem vedel."

Razkrito tudi Siennino varanje

To pa ni vse, kar je 41-letni zvezdnik izvedel na sodišču. Povedali so mu tudi, da je bil prav ta sorodnik tisti, ki je tabloidu prodal zgodbo, da ga je takratno dekle Sienna Miller varala s kolegom Danielom Craigom, trenutnim Jamesom Bondom. Obstaja celo kopija glasovnega sporočila, v katerem je Sienna leta 2005 Danielu povedala: "Živjo, jaz sem. Ne morem govoriti, sem v klubu Groucho z Judom. Ljubim te." Ko so ga odvetniki vprašali, če se je takrat zavedal, da ga Sienna vara, je Jude odgovoril: "Da, zavedal sem se."

Ob tem je še pojasnil, da se je soočil s Craigom in mu rekel, da mora afero priznati svojemu tedanjemu dekletu Satsuki Mitchell. "Poznala sva se vrsto let, zato je najin pogovor potekal zelo različno," je razložil. Za zdaj niti Millerjeva niti Craig nista komentirala njunega razmerja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.