Šport > Nogomet
24 ogledov

Konec sage o Sergiu Ramosu

sergio ramos real madrid Reuters
Po večtedenskih ugibanjih sta se Sergio Ramos in Real Madrid dogovorila za podpis nove pogodbe. Španski branilec naj bi v klubu ostal do leta 2020.

Predsednik Reala Florentino Pérez je uspel pomiriti dolgoletnega branilca kluba, ki je tako obrnil hrbet Manchester Unitedu in podpisal novo pogodbo do leta 2020. Španski velikan bo dogovor uradno potrdil pred začetkom nove sezone La Lige, ki se prične 23. avgusta.

Z dogovorom med Ramosom in Realom se je končala večtedenska saga, potem ko je nogometaš pred časom oznanil, da si želi zapustiti Santiago Bernabéuu. Zanj se je ogrel Manchester United, ki je upal, da mu bo branilca uspelo vključiti v dogovor za prestop Davida de Gee, vendar mu Reala ni uspelo prepričati.

Predsednik španskega podprvaka je sprva ceno za prestop branilca zvišal na 90 milijonov evrov, kar je odvrnilo interes rdečih vragov, zdaj pa je Ramosa prepričal v podpis nove petletne pogodbe, s katero bo na leto zaslužil devet milijonov evrov - tri milijone več, kot je prejemal do sedaj, in tri milijone manj, kot mu je bil za prvo leto na Old Traffordu pripravljen plačati Manchester United.

Ramos se je med pripravljalno turnejo na Kitajskem sestal s predsednikom kluba, svojim agentom Renejem Ramosom in direktorjem Josejem Angelom Sanchezom, skupaj pa so, kot kaže, našli skupni jezik za nadaljevanje uspešnega sodelovanja, ki traja že od leta 2005.

Zdaj, ko je situacija z Ramosom pod nadzorom, se bo Real posvetil iskanju načina, kako na Santiago Bernabéuu pripeljati De Geo, piše španska Marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.