Magazin > Bizarno
25 ogledov

Kupila avtomobil, dobila še kačo

Boa EPA
Britanka si bo nakup rabljenega avtomobila zapomnila za vse življenje. V prtljažniku jo je namreč čakalo presssssenečenje.

Charlie Wise je kupila rabljenega golfa in se kot vestna nova lastnica lotila čiščenja avtomobila. V prtljažniku je naletela na plastično kačo. Vsaj tako je mislila, dokler kača ni iztegnila jezika. 

V trenutku je zaprla prtljažnik in stekla stran. Dogodek jo je seveda povsem prestrašil. Po pomoč se je obrnila na policijo in na društvo za zaščito živali, kjer pa so ji odvrnili, da ji na pomoč lahko priskočijo šele naslednje jutro. Njen naslednji klic je bil namenjen Grahamu Martinu iz zavetišča za plazilce.

Martin je prišel in poskrbel za kačo. "Kača je bila v zelo slabem stanju. Bila je dehidrirana in slepa na eno oko," je povedala Wiseova, ki je navdušena nad Martinom. Slednji bo namreč sedaj poskrbel, da si bo žival opomogla.  "Brez njega bi morala imeti kačo celo noč v hiši. Zasluži si vso pohvalo za reševanje," je dejala.

Seveda je poklicala tudi prejšnjega lastnika, za katerega se je izkazalo, da zbira kače. Povedal ji je, da je pred dvema mesecema izgubil tri leta staro kačo. Kača je izginila, ko jo je v kletki selil k prijatelju. Dejal ji je, da je v celoti pregledal avtomobil, a kače ni našel, zato je bil prepričan, da je ušla. Z dekletom sta še dodala, da avtomobila ne bi prodala, če bi vedela, da je kača v avtu. Konec koncev takšno odkritje ni prijetna izkušnja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.