Magazin > Film & Glasba & TV
87 ogledov

"Jasmina je bila v veliki prednosti"

Lara Planet TV
Zadnji dvoboj na Kmetiji:Nov začetek se je za Laro končal s porazom. Lara pravi, da je bila Jasmina v prednosti, ker so bile igre enake kot prejšnji teden.

O čem sta se z Jasmino pogovarjali v koči? Ste izvedeli kaj zanimivega?
Zadnjo noč se nisva veliko pogovarjali. Z Emo se recimo nisem razumela, a sva se v koči odlično razumeli. Isto sem pričakovala z Jasmino, a se to ni zgodilo. Ko sva jedli, sva si izmenjali nekaj besed o življenju, a nič takega, kar bi lahko vodilo v pogovor. Po večerji je bila ena malo pri pratiki, druga je malo počivala. Do naju so prišle živali in sva se malo z njimi ukvarjali. Ena z drugo pa nisva imeli nekega stika.

Jasmina naj bi rekla, da boste v primeru vrnitve na kmetijo trpeli in da vas Leon ne mara. Kaj točno je rekla?
Z Jasmino sva se o tem pogovarjali pri večerji. Mene naj bi čakal hudičev teden, če pridem nazaj, ker bo Denis glava družine in me bo neprestano maltretiral. Bila pa sem presenečena, ker je rekla, da me Leon ne more videti, prenašati in da stalno govori slabo o meni. V obraz je bil do mene vedno pozitiven in nasmejan, razen takrat, ko je bil Matej prvič glava družine. Drugače sva imela z Leonom pozitiven odnos, zato me je to res presenetilo in sem se vprašala, če je to res, ali si je ona to malo izmislila, da bi bila jaz slabe volje.

Kako komentirate Jasminino zgodbo, da je bila posiljena. Ji verjamete?
Jaz sem Jasmini v obraz povedala, da dvomim v njeno zgodbo in da se mi zdi, da čisto upravičeno. Več ljudem je povedala zgodbo in preveč stvari se ni skladalo. Najprej se je zgodilo v gozdu, potem v hiši, na koncu je prišlo do tega, da je bila to hiša v gozdu. Da bi oseba na invalidskem vozičku, kar vstala … to se mi tudi zdi malo za lase privlečeno. Če pogledamo še to, kolikokrat je ona silila k Andreju spat, onadva pokrita pod isto odejo, na isti postelji. Zdi se mi malo sumljivo, da bi ženska, ki je bila letos januarja posiljena, dala Denisu roko v hlače. Nekako dvomim, da bi ženska, ki je bila posiljena reagirala tako v bližini moških, ne glede na to, da je zaprta v izoliranem okolju, kot smo bili mi. Povedala sem ji, da odkrito dvomim v to. Iskreno sem jo potolažila in resno mislila, kar sem ji rekla. Če pa se to ni zgodilo, mi ni žal, da sem jo tolažila, ker vem, kako je človeku, ki mu je hudo. Žal pa mi je za vse ženske, ki so dejansko bile posiljene.

Kaj vas je najbolj motilo pri Jasmini?
Njen odnos. Vedno je iskala pozornost, še posebej, ko je bila možnost, da bo izbrana za dvobojevalko. Takrat je vedno nekaj padlo in vedno je govorila, kako je uboga. Motilo me je tudi to, kako si je od prvega tedna želela domov. Potem je bilo pa tako: hočem domov, nočem domov, hočem domov, nočem domov. Veliko se je učila pratiko, po drugi strani pa je imela že spakirano za domov. Če je bila to njena taktika, je bila zelo dobra. Jaz ne maram takih ljudi. Raje imam iskrenost in direktnost, kar mislim, da sem tudi pokazala.

Ste bili v slabšem položaju, ker sta bili igri enaki kot pretekli teden?
Definitivno sem bila v slabšem položaju. Jasmina je točno vedela, kako poteka in se je lahko psihično pripravila. Petelina je imela naštudiranega. Nisem pričakovala, da bodo iste igre, ker je imel do sedaj samo Martin isto igro, ostali pa drugačno. Kakorkoli obračaš, Jasmina je bila v veliki prednosti in to se mi ne zdi pravično.

Pred dvobojem ste rekli, da bi vas bilo v primeru poraza kar malo sram. Zakaj?
Sram me je, ker me je premagala takšna ženska, kot je ona. Kot da bi imela več osebnosti v sebi. Želela sem jo premagati in poslati domov, ker me je živcirala, meni govorila za hrbtom eno, drugim spet nekaj drugega. Po dvoboju sem se slabo počutila. Po drugi strani pa sem bila zelo vesela, ker je bila na kmetiji muka. Na koncu nas je bilo tako malo, da se nismo imeli več sploh kaj pogovarjati, ker smo več ali manj en o drugemu že vse izvedeli. Ko gledam za nazaj oddaje, sem vesela, da sem šla domov.

Kaj je tako groznega pri pregledovanju oddaj za nazaj?
Najbolj me boli, ko se spomnim, kaj se je tam dogajalo, kaj so ljudje meni v obraz govorili in kaj govorijo v izjavah. Še vedno sem namreč upala, da so iskreni z mano v tem, kar mi povejo v obraz. Ko pa sem zdaj videla izjave in njihove pogovore, ko mene ni bilo zraven, to me zelo boli.

Vas je kdo izrazito razočaral?
Od Jasmine in Denisa nisem pričakovala pozitivnih stvari, a sem bila vseeno malo šokirana. Me pa je presenetil v zadnjem tednu Matej, saj sem pričakovala, da bo bolj držal z nami. Izkazalo pa se je, da je padel pod vpliv Denisa in Leona, kar bi še nekako razumela, če bi mi v obraz povedal, da je to igra in da na tak način želi priti do 50.000 evrov. Moj načrt je bil, da spravim Žano in Mateja do finala.

Koliko časa se vam zdi, da je Matej igral dvojno igro?
Občutek sem dobila, da se je to začelo po tem, ko je bil on glava družine in po tem ko so se s fanti ujeli. Njima je začel bolj zaupati kot nam. Ne zamerim mu tega, da se je ujel s fanti. Zamerim mu, da ni bil iskren do mene tako, kot sem bila jaz do njega.

Zadnja naloga je bila fizično zalogaj za obe ekipi. Je zbližala ženski del ekipe?
Mislim, da nas ni. Jasmina je rekla, da bo delala po liniji najmanjšega odpora, kot sem jaz govorila celo kmetijo. Jaz sem delala po liniji najmanjšega odpora tako, da sem delala največ, kar se da, na najlažji možen način. Jasmina pa je delala čisto malo z najmanj moči. Ona je vedno prosila za pavzo, midve z Darinko pa je nisva potrebovali.

Jasmina je v areni Leonu in Denisu rekla, da upa, da bosta obljubo držala. Kaj je mislila s tem?
Ne vem, kaj so imeli med sabo. Domnevam, da nekaj proti meni, Mateju in Darinki.

Kaj je Lara povedala o odnosih s sotekmovalci, si lahko preberete v drugem delu intervjuja.

Komentarjev 1
  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 11:43 25.november 2014.

    VSI STE LAŽNIVCI IN HINAVCI.KO SE GRE ZA 50 TISOČAKOV BI TUDISVOJO MAT PRODALI.AH JA ,OD 50 TISOČ TREBA PLAČATI DAVEK.PRAKTIČNO ST ZA 33 TISOČAKOV POKAZALI KAKO STE PODLI.ZA BRUHAT.