Magazin > Bizarno
8504 ogledov

Izpoved Slovenke: Zaradi nadležnih sosedov se ni mogla predajati strastem

seks na plaži Profimedias
Kaj pa bi vi naredili na njenem mestu?

Uporabnica 'Bi, pa ne moreva' je na forumu Starševski čvek razkrila, da se s fantom med dopustom nista mogla v miru predajati strastem, razlog pa so bili sosedi. "Imam eno vprašanje. Se je že komu kdaj zgodilo, da ste kampirali in imeli sosede vedno zraven, nikoli ne gredo stran od svojega šotora. Tako s fantom ne moreva fu**** skoraj nič, ker so vedno zraven! Kuhajo pri najini spalnici! Znorela bova, slačiva se s pogledi, a ne moreva nič. Če že poskušava, se cel šotor trese in vmes ravno soseda kuha rižoto, tako da lahko samo zelo počasi. Ja sva že v tuših in drugje, samo ni isto. Kakšen nasvet," je zapisala pod temo Radosti v kampu.

Verjetno šotor res ni najbolj primerna počitniška namestitev za strastne zaljubljence, a komentatorji so imeli za nejevoljno dekle veliko idej in zgodbic:

"Sem se spomnila na več kot 40 let nazaj, ko smo vsi šotorili, pa sta luštna soseda pozabila zvečer ugasniti lučko v šotoru … he he he, smo imeli vsi sosedje nekaj od njunih radosti."

"Kako komplicirata, pač fu*****, kaj vaju briga."

"Čim bolj na glas se 'žgita', pa se bo mogoče spokala stran."

"Vzemita deklico in pojdita nekam stran ob plaži, kjer ni nobenega in se predajta strastem. Znajdita se malo …"

"Doživel kamp, mnogo let, apartma nekaj let, hotel je brez veze. Tako da, kjer je volja, je tudi pot in ne nazadnje, seks ponoči v kampu, v šotoru – tudi če si tiho kot miška, ve za tvoje dejanje vseh pet najbližjih sosedov, verjemi. Pa še fovš so ti!!! To pa tudi nekaj velja."

"Ravnokar iz term, pozabila sva balkon odprt, drugi dan je krasta stara iz sosednje sobe že komentirala ..."

"Midva fu*** vsak večer, ampak šele okrog enih, da sosedi zaspijo."

"Sosede povabite zraven. Pa je 'gang bang'."
 

Komentarjev 4
  • Ender3 14:21 27.avgust 2023.

    Počitnice so navadno za to, da predahneš pred fu***jem, se sprostiš in nabereš nove moči za užitke. Če rabiš za to šotor, ga postaviš lahko tudi sredi dnevne sobe ali WC..

  • leonardo 12:55 27.avgust 2023.

    Res mora biti hudo, da ubožica išče pomoč po forumih. Novinarka pa je pač tista, ki rada pomaga.

  • Friderik1950 12:52 27.avgust 2023.

    Se spomnim, kako je pred leti znanec, ki je vsako leto kampiral v Izoli pripovedoval, kako so trije gospodje v letih (on in še dva) prijazno in z veseljem pomagali vsako soboto, ko se je ljubimec lepe sosede vrnil iz ...prikaži več iz Ljubljane, njuno prikolico postaviti nazaj na podstavke, ki se je po burnem ljubljenju vselej sesedla. Tu res pomagaš s srcem.

Sorodne novice