Magazin > Bizarno
10687 ogledov

Slovenec plačal za seks prostitutki, zdaj žena hoče isto vsoto

prostitutka Shutterstock
Brane iz Ljubljane se je znašel v dilemi.

Uporabnik foruma Starševski čvek, Brane iz Lublane se je znašel v dilemi. Povedal je, da z ženo že 20 let nista intimna, ko pa ji je razkril, da je prostitutki za seks plačal 200 evrov, mu je žena vroče usluge ponudila za enako tarifo.

"Poročena sva že zelo dolgo, otroci so doma samo še občasno, midva pa životariva v vseh pogledih. Kot družina smo vedno dobro sodelovali, midva kot partnerja nikoli. Če smo bili skupaj, nihče ne bi posumil, da sva si skoraj neznanca, da spiva od poroda naprej (pred 23. leti) vsak v svoji postelji, čeprav v isti sobi. 'Spala skupaj' nisva že od njene druge nosečnosti, kar nanese 20 let. Dolga leta sem si pomagal sam, njo moledoval na kolenih, pa se ni zgodilo nič. Pred nekaj meseci me je kolega povabil na zasebno zabavo. O podrobnostih ne bom razlagal. Sem pa tam spoznal žensko, s katero sem se ujel, da ne razlagam, da take privlačnosti še nisem čutil. Brez sramu mi je povedala, da računa 200 evrov in seveda sem sprejel. Mislil sem, da po 20 letih ne bom več znal in zmogel, pa sem se krepko zmotil. Pozabljeni občutki, kako je biti z žensko, so se obudili v trenutku. Ves vzhičen sem se naslednje dni smukal okoli žene, ki je hladna kot gora ledu, sem ji povedal, da pač tovrstne usluge včasih plačam. To jo je tako podžgalo, samo sedaj tudi ona zahteva isto vsoto, vnaprej. Ker sem bil zaprepaden zaradi njene ponudbe, se ni zgodilo nič. Zdaj pa razmišljam, naj plačam eni ali drugi. Pri obeh je samo telesno. Mogoče bi bilo celo lažje, da denar ostane pri hiši. Kaj mislite," je Brane razkril svojo dilemo.

Takole so mu med drugim svetovali na forumu Starševski čvek: 

"Tvoja žena ima izkušnje. To je očitno. Pozna tarifo. Logično je, da je potem doma utrujena."

"Daj loči se in najdi žensko, ki ima utrip. Pa porka madona no! Lastni ženi plačevati za seks!"

"Ne boš verjel, da jaz poznam en tak par. Sicer onadva to bolj v šali počneta, ampak dejansko vsak od njiju, ko seksata da v šparovc po 20 evrov. V decembru si za ta denar privoščita fajn luksuz hotel za tri noči plus erotično masažo."

"Zakaj naj bi bila to zgodba? Folk še kaj hujšega počne v zakonih."

"Doma se zmeni za popust, nor si bil, da si ji povedal pravo ceno, rekel bi 50 € pa popust in bi seksal za drobiž, če že zastonj ne da … Drugače pa menjaj, to ne pelje nikamor."

"Da itak, 20 let si si ga na roke metal, ker nisi vedel, da bi lahko za to kakšni plačal. Sedaj pa še ženo vzburja tvoja in posledično njena prostitucija. Brezvezna zgodba v domišljiji nepotešenega gledalca xxx plačljivih vsebin."

Komentarjev 10
  • rd2dmk2 06:38 30.september 2023.

    torej 200 € za hišno pomočnico. zakaj nekdo ne napiše zraven, poleg tega da ne seksata, kaj drugega še počneta skupi , prebelta kuhino ? skupi peglata cune, eden pomije drugi pobriše posodo ? dragi moji če gre on v ...prikaži večv fitnes gospa pa v velneson na tenis madam pa na na depilacijo potem naj si plačujeta vse. mogoče vmes še zračunata kolk ima kdo položnic za plačat od štroma pa do komunale, aja pa urnik lah naredita glede uporabe spalnice, da ne bodo v kvartetu kdaj moral.

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 05:42 30.september 2023.

    "Brane iz Lublane"....Vsekakor je treba ženi plačati za spolne usluge, to vsi počnemo ves čas, le da običajno ne v denarju, ampak v "nematerialnih protiuslugah"...Če hoče keš, ji daj tistih dvesto evričev, vendar ne pozabi zaračunati svojih vsaj po enaki ceni...

  • Boris 18:58 29.september 2023.

    Če je tržna cena, naj bo tudi odprti trg in konkurenca. Izbiraj, če rabiš, ko rabiš, vmes pa je mir. Dokler dnarja ne zmanjka.

Sorodne novice