Magazin > Bizarno
58186 ogledov

Tej slovenski mamici šlo na bruhanje, ko je videla, s kom je 17-letna hčerka

najstnica, ogledalo, adolescent, dekle Žurnal24 main
Kaj bi naredili, če bi bila to vaša hčerka?

Ena izmed uporabnic priljubljenega foruma Starševski čvek je razkrila, da ji je postalo sumljivo, ko je hčerka od fanta začela dobivati zelo draga darila, dokler ju ni srečala v mestu

"Že dlje vem, da je v življenju moje sedemnajstletnice fant. Ko jo karkoli na to temo vprašam, vedno preusmeri debato. Zadnje čase ima veliko novih stvari. Po telefonu sem jo slišala govoriti, da je njen fant do nje blazno radodaren. Ni mi šlo v račun, kako si en srednješolec lahko privošči kupovanje dragih daril. Včeraj sem dobila odgovor. Njen fant ni srednješolec, temveč odrasel moški, ki bi bil prestar celo zame. Ima 48 let. Srečala sem ju v mestu, ko sta hodila z roko v roki. Pristopila sem zraven, pustimo ob strani dejstvo, da nisem vedela, ali bo kap mene ali hčerko. Povabila sem ju na kavo. Med pogovorom sem izvedela, da je možakar uspešen v svojem poklicu, koliko je star, ločenec brez otrok in da ljubi mojo hčerko. Šlo mi je na bruhanje. Ne morem reči, možakar je čeden, videti je razgledan, toda v razmerju je z deklico, ki bi mu bila lahko skoraj vnukinja. Mi lahko kdo svetuje, kaj mi je storiti. Prepričana sem, da je nima samo za gledati in na sprehod voziti. Meni to meji na pedofilijo. Razmišljam, da bi ga prijavila na policijo ali uporabila pravna sredstva," je na forumu zapisala uporabnica z imenom Anonima mati.

Odzivi so bili zelo različni, nekateri bi tako zvezo prepovedali, drugi pa pravijo, da ima hčerka dovolj let in lastno pamet: "Vidiš svojo najstnico s pedofilskim plenilcem in ju povabiš na kavo? Vsaka normalna mama bi jo za lase odpeljala domov, kaj ti ni jasno? Do njene polnoletnosti nima izhoda. Očitno ti tudi ne veš, za kaj imaš glavo. Jabolko res ne pade daleč."

"Ja, ne moreš kaj, od 16 naprej je lahko z dedkom, če njej tako paše … Lahko prijaviš svetemu Petru."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 17
  • Avatar NickMason
    NickMason 07:30 24.april 2023.

    Punca bo bolj preskrbljena kot mama.Je pa to čisto njena stvar s kom bo živela ,itak je ločitev moderna danes ,pa spet ni problem.Pozitivno gledano bo punca nabrala izkušnje,sicer kdo pa pravi da se bosta sploh oženila.

  • papak 00:05 24.april 2023.

    Vsaj 18 let bi morala biti meja ko ima lahko polnoleten spolne odnose z tinedžerji. Sicer ne vem če bi tu kaj pomagalo eno leto gor ali dol, so precej naivne te mladenke. Instagram in tik tok influencerji pa zadevo ...prikaži več samo še poslabšujejo.

  • Boschtjan Zupanchich 20:03 23.april 2023.

    No, jaz poznam dva primera, ko sta par v letih narazen 26 let, in se odlično razumeta, samo, dvomim, da bo to šlo na dolgi rok, kajti, jaz sem mnenja, da je vse kar je več kot 21,999 let razlike, ...prikaži več je žal že Preveč , vendar Nikoli ne sme biti ženska niti En sam samcat dan starejša od moškega , kvečjemu do 21,999 (ali več) let mlajša. !!! ! !!! Optimalno je pa itak, da je ženska cca 10 let mlajša od moškega. Vse zveze, ki pa so se sklenile premlade, oziroma , Prerano, pa Bodo žal Razpadle !!!

Sorodne novice