Magazin > Film & Glasba & TV
1861 ogledov

Dejan Dogaja: vroči prizori in skrivnostna temnolaska

dejan dogaja, pomaranče Globus Videos
"Ni mi bilo težko, z veseljem bi vse ponovil še enkrat."

Dejan pravi, da se sam še vedno počuti starega dvajset let in da bo po duši vedno ostal žurer kljub temu, da bo kmalu praznoval trideseti rojstni dan. "Včasih so se mi ljudje, stari trideset, zdeli stari, zdaj pa se bom kmalu tudi sam pridružil temu klubu. Priznam, da se včasih pri sebi vprašam, ali je že čas za družino in korak naprej ... In mislim, da bo ta čas tudi zame zelo kmalu prišel. Prvi korak k temu bo gradnja hiše, s katero bom kmalu začel." Kot pravi, bo dotičen korak še malce počakal, saj se glasbenik trenutno posveča predvsem ustvarjanju in razveseljevanju svojih poslušalcev. Tokrat predstavlja novo pesem in videospot z naslovom 'Pomaranče', v katerem pa ne manjka vročih prizorov s skrivnostno damo.

To je nova ljubezen Dejana Dogaja

Poleg zapeljive temnolaske, ob kateri se glasbenik, ki v videospotu igra prestrašenega 'piflarja' nikakor ne znajde, lahko opazimo tudi njegovo novo ljubezen - kodrastega bišona Henrija, ki Dejana spremlja na vsakem koraku. "Henri je z mano res povsod, prejšnji teden je bil, denimo, na poletih v Planici, maja gre z nami prvič na morje. Rekel bi, da tudi Henriju zelo dogaja. Če takšne kepice nimaš doma, si ne moreš predstavljati, koliko ljubezni ti lahko podari. Sploh, ko po napornem dnevu s tabo zaspi v postelji."

Dejan Dogaja je velik ljubitelj živali. In prav zato je tudi eden od ambasadorjev Žurnalovega Festivala za ljubitelje živali, ki bo potekal 10. junija v Novi Gorici. V intervjuju, ki ga zasledite v prihodnjih tednih, bomo s slovenskim glasbenikom razpravljali o odgovornem lastništvu živali, ljubezni do njih in o prigodah, ki so se mu zgodile s Henrijem.

 

PES, TEMNOLASKA, DEJAN DOGAJA | Avtor: Globus Videos Globus Videos

Kdo je torej skrivnostna temnolaska?

"Priznam, da je bil to zame eden težjih videospotov v moji karieri, saj se za njim skriva ogromno logistike, organizacije in neprespanih noči," pove Dejan in doda, da verjame, "da se bodo poslušalci ob vseh dvoumnih prizorih nasmejali vsaj pol toliko, kot smo se mi smejali ob snemanju." Glasbeniku v videospotu družbo dela zapeljiva plesalka Tina Dukič, ob kateri težko ostaneš ravnodušen. "Ni mi bilo težko, z veseljem bi vse ponovil še enkrat."

pomaranče, ženska, dejan dogaja | Avtor: Globus Videos Globus Videos

Po napornih in neprespanih nočeh tudi neustavljivemu Dejanu prija počitek. "Marec je bil zame zelo naporen mesec, vsak vikend smo z Dejan Dogaja Bandom preživeli na odrih, poleg tega pa sem urejal stvari za videospot. Sedaj bo čas za vse promocijske aktivnosti, vikendi pa tako ali tako ostajajo zasedeni z nastopi. Maja grem zato za en teden na morje, da si napolnim baterije za poletno sezono. Do takrat pa upam, da bomo 'Pomaranče' že vsi znali na pamet," zaključi Dejan.

dejan dogaja, pomaranče | Avtor: Globus Videos Globus Videos

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.