Magazin > Bizarno
43163 ogledov

Znani Hrvat potreboval tri operacije na penisu

neven cinanović
1/4
Profimedia
Po operaciji je imel večmesečno erekcijo.

Znani hrvaški bloger in stilist Neven Ciganović je leta 2017 polnil časopisne strani po vsem svetu, in sicer zaradi trimesečne erekcije, s katero se je zbudil po operaciji nosu v Iranu.

Po prihodu domov se je pod nož ulegel še dvakrat, a zdravniki mu niso mogli pomagati. Na tretjo operacijo je šel v Srbijo. "Iranci so ga dvignili, Srbi pa spustili,“ se je pošalil Ciganović, ki zaradi hudih bolečin več mesecev ni mogel spati. Poleg tega je zaradi erekcije padel v depresijo. "Odgovora, zakaj se je to zgodilo, nisem dobil. Mislim, da je do tega prišlo zaradi dodatkov, ki sem jih jemal pred treningi in ki bi mi morali dati več energije,“ je še razkril Ciganović, ki na srečo ni utrpel trajnih poškodb. 

Hrvaški zvezdnik, čigar starost je skrivnost, namiguje pa se, da bo kmalu praznoval abrahama, naj bi sedaj odprl svojo svetovalno agencijo, s katero želi preprečiti, da bi se to zgodilo tudi drugim.

neven cinanović | Avtor: Profimedia Profimedia
Ciganović si je prvi lepotni poseg privoščil leta 1992, ko so mu v ustnice vbrizgali silikon (črno-bela fotografija). Njegov nos so popravljali trikrat, v ličnice so mu vstavili vsadke, čeljust in brado pa napolnili s polnili. Svoj mladostni videz vzdržuje tudi z botoksom in posebnimi obraznimi vajami.

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 9
  • smejka 18:47 26.avgust 2020.

    Kakšne vaje za možgane bi mu prav prišle.Namesto botoksa v tiča, bi bolj dobro del v možgane.

  • Avatar ovca
    ovca 15:55 21.avgust 2020.

    Ogaben tip 😧.

  • Avatar Lamanstella
    Lamanstella 01:10 20.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun