Magazin > Film & Glasba & TV
4645 ogledov

Britney Spears: Po novih razkritjih fani popolnoma drugače gledajo na ta spot

britney spears, everytime Profimedia
Je ta prizor posvečen njenemu nerojenemu otroku?

Pevka Britney Spears je v spominih The Woman in me razkrila, da je s pevcem Justinom Timberlakom, s katerim je bila tri leta v zvezi, zanosila. Otroka je splavila, ker si takrat 19-letni pevec očetovske vloge še ni želel. 

Oboževalci so se ob njenih besedah spomnili na spot za pesem Everytime iz leta 2003. Britney se v bolnišnici sprehodi mimo dveh žensk - ena je ravnokar umrla, druga rodila. "Vsakič, ko te vidim v svojih sanjah, vidim tvoj obraz. Preganjaš me, očitno te potrebujem, baby," pa se glasi del besedila, ki je za mnoge v luči novih razkritij o pevkini preteklosti dobilo povsem drug pomen. "Otrok v videu je otrok, ki ga je morala splaviti. Moje srce," je zapisal komentator na spletu.

Britney pesmi nikoli ni povezovala s travmatično izkušnjo, je pa v svoji knjigi o nosečnosti povedala: "Zame je bila presenečenje, a ne tragedija. Justina sem ljubila. Pričakovala sem, da bova nekoč imela družino. Le zgodilo se je prej, kot sem pričakovala." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.