Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Julij bo popestril Mrk

(Foto: Blitz Film & Video Distribution)
1/9
Žurnal24 main
Julija na filmska platna prihaja nekaj za vsakogar. Drame, trilerji, komedije in pustolovščine, najbolj pa bo izstopala težko pričakovana tretja saga o Somraku: Mrk.

Zagotovo najbolj pričakovan film, ki v kinematografe prihaja julija, je tretje nadaljevanje domišljijskega romantičnega trilerja Somrak: Mrk. Oboževalce po vsem svetu je nestrpnost pred Mrkom privedla do taborjenja pred kinematografi, da bi si zagotovili vstopnico za premiero.

 

Tretji del ljubezenske sage v slovenske kinematografe prihaja prvi dan julija, zato si karte priskrbite čim prej, saj je filmska upodobitev Somraka tudi pri nas zelo priljubljena.

 

Rojstvo Beatlesov

Istega dne (1. julija) bo na filmskih platnih vnovič oživel John Lennon v biografski glasbeni drami Nowhere Boy – Zgodba o Johnu Lennonu. Filmska biografija spremlja njegovo najstniško življenje na ulicah Liverpoola vse do ZDA, ko sreča sorodno dušo v nadarjenem Paulu McCartneyju.

 

Odrasla komedija

Dva tedna kasneje (15. julija) se boste lahko malo nasmejali, saj k nam prihaja zanimiva komedija Odrasli. Režiser Dennis Dugan (Zohan je zakon in Gasilca pred oltarjem) združi skupino osnovnošolskih prijateljev, ki se po 30 letih znova srečajo na družinskih počitnicah. Vaša družba: Adam Sandler, Salma Hayek, Chris Rock in Rob Schneider.

 

Odrasli | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Leo bo vdrl v vaš um

V četrtek 22. julija na spored prihaja misteriozni znanstveno-fantastični triler Izvor, z Leonardom DiCapriom v glavni vlogi. Režiser temačnih miselnih izzivov Memento, Insomnia in Vitez teme se poglobi v najsrhljivejše dele človeškega uma, kamor s pomočjo futuristične tehnologije kuka pretkani Dom (DiCaprio). Prek sanj vdira v misli drugih ljudi in krade dragocene podatke, zato postane najbolj iskan zločinec na planetu.

 

Še malo akcije

Zadnji četrtek v mesecu (29. julija) pa boste lahko spet uživali v družbi Cameron Diaz in Toma Cruisea, ki sta skupaj nastopila že v filmu Vanilla Sky. Tokrat je zgodba manj zapletena. Ona želi priti na sestrino poroko, on mora zavarovati dragocen izum, ki si ga želijo prilastiti zločinci. Nenavadni par je prisiljen združiti moči, kar povzroči zabaven kaos divje akcijske komedije Kot noč in dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.