Magazin > Film & Glasba & TV
25504 ogledov

Kandidat izjavil, da ne zdrži več v šovu, in odšel, za njim tekla cela ekipa

kristijan bogar, poroka na prvi pogled Planet TV
V šovu Poroka na prvi pogled smo priča ljubezenskemu trikotniku.

Da se je odnos med Jernejo in Kristijanom močno ohladil, je bilo jasno že na eni od večerij, ko je Kristijan na kave vabil druge žene. Še bolj boleče jasno pa je postalo med vajo, ki sta jo zakonca Bogar dobila od strokovnjakov. Kristijan je dal takrat ženi jasno vedeti, da si ne želi njenih dotikov. 

jerneja ropas, poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV
Jerneja je sedaj napisala pismo in ga prebrala pred kamero. Zapisala je, da je bil Kristijan prve tri dni sproščen in optimističen. Na začetku sta se tudi veliko pogovarjala in bila ves čas drug ob drugem. "V naslednjih dneh pa je Kristijan dobil sporočilo iz zunanjega sveta in se za približno tri dni psihično totalno distanciral in začel govoriti, da je v eksperiment prišel po ljubezen in ne prijateljstvo," je razkrila in dodala, da je njen mož od nje pričakoval seks, a na ta korak še ni bila pripravljena. Kristijan pravi, da to ne drži. Ženi je očital, da se dela "lepo pred kamero" in da blefira, saj je sama izjavila, da se ji ne zdi privlačen.

Nato je beseda nanesla na Marka. Kristijan je namreč izvedel, da je šla Jerneja z njim na sprehod. Ko je Jerneja dejala, da o Marku po enem snidenju ve več kot o njem, je očka dveh otrok vstal in rekel: "Lahko prekinemo? Jaz ne morem več." Odvihral je na ulico. Producentka ga je prosila za izjavo, kar je najprej odklonil, nato pa dejal, da Jerneja in tudi ostale žene govorijo nekaj, delajo pa nekaj povsem drugega. Dodal je, da je doživel že marsikaj, laži pa ne mara.

kristijan bogar, poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 8
  • Pierre 09:27 09.april 2024.

    Nekateri komentatorji tu so kot vidim tudi BOLNIKI ne le sodelujoči v ''showu''!!!

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:05 09.april 2024.

    No a zdaj vidite,zakaj so vsi igralci nori,igrajo pa da so normalni

  • Avatar lopov
    lopov 07:55 09.april 2024.

    ZNUCANE SO PRIŠLE NA ZADNJI VLAK DA NEKOMU NABIJEJO ROGE.. TAKE BABE NEBI MEL NIKOLI.... KATERI SI NORMOLNO KOMUNIKACIJO NI SPOSOBEN NAJTI SORODNO DUŠO BOLJE DA JE SAM KOT JE Z NEKOM KI NI NJEGOV TIP