Magazin > Film & Glasba & TV
16977 ogledov

Ta ženin je s šovom očitno zaključil, ženi jasno povedal, da si ne želi dotikov

poroka na prvi pogled, Jerneja Ropas, Kristijan Bogar Planet TV
Je njune ljubezenske zgodbe konec?

Kristijan je na zadnji večerji pritegnil veliko pozornosti, saj je na kavo vabil žene ostalih kandidatov. To temo so seveda pograbili Planetovi strokovnjaki, ki so Kristijana opomnili, da ni samski in da to ni šov o zmenkarijah. Kristijan se je branil, da sta si z Jernejo že prvi teden priznala, da med njima ni kemije, povedal pa je tudi, da mu ni všeč, da se rdečelaska ne želi pogovarjati o njegovih otrocih. Jerneja je razložila, da je razlog za njeno "nezanimanje" slaba izkušnja iz preteklosti, ko je zaradi svojih čustev do partnerjevih otrok ostala v razmerju. Kljub nesoglasjem sta se oba odločila, da ostaneta v šovu. 

Kristijan pravi, da mu je intima zelo pomembna, zato si tudi takoj želi nežnih dotikov, ko mu je nekdo všeč. Če tega ne dobi , z žensko kmalu prekine stike. Jerneja zato predvideva, da je težava v njunem odnosu tudi ta, da ima ona počasnejši tempo. 

Par je nato z vajo poskušal zanetiti iskrico. "Ker je teden intimnosti, te sprašujem, kje se te lahko dotikam?" je Jernejo vprašal mož. Ponudila mu je enominutni objem. "Neprijetno mi je bilo," je po objemu povedal Kristijan. Njegov odziv je Jernejo presenetil. Nato je bil na vrsti Kristijan, ki je predlagal držanje za roke. Jerneja je takoj opazila, da je na distanci. "Objem in držanje rok sem občutil kot nelagodje. Trenutno, brez zamere, se te ne želim dotikati," je bil iskren. "Po eni strani ga razumem, po drugi strani pa se mi zdi, da je prehitro postavil zid. Vse možnosti je dal na stran. Že njegova drža mi je dala vedeti, da je zaprt za kakršno koli možnost," je po vaji povedala rdečelaska. 

Komentarjev 1