Magazin > Film & Glasba & TV
4131 ogledov

Kmetija na POP TV: Darja popljuvala prijatelja Damijana

Pop TV
Povedala je vse, kar ji je ležalo na duši.

Darja Tomažin je bila prvi teden glava družine pekov, a zdi se, da jo je ravno ta vloga obsodila na propad. Sama pravi, da je bila zaradi te naloge nepriljubljena med ostalimi člani družine. Brez dlake na jeziku je povedala, zakaj jo je Damijan razočaral na celi črti in kaj meni o Mileni, s katero se je v boju spretnosti spopadla v areni in proti njej tudi izgubila.

Kaj je bilo za vas v Kmetiji najtežje?

Najtežje je bilo, da nisem imela prijateljev v svoji družini oziroma to, da sem bila prva glava družine in zato nisem bila priljubljena v družini pekov. Težko pa je bilo tudi to, da ni bilo hrane.

Rekli ste, da bi bilo drugače, če ne bi bili glava družine.

Absolutno! Pokazala bi se lahko takšna, kot sem v resnici. Vloga glave družine je bila zahtevna, ker si na novo, ne poznaš nikogar, ne veš, kaj bi rekel in česa ne. Lažje bi bilo, če bi imel koga v družini, da bi se malo bolj poznal, da bi ti malo pomagal. Meni delo ni bilo težko, težko pa je bilo, ker sem bila takoj nepriljubljena. Mogoče so celo razmišljali, češ, zakaj so pa ravno mene izbrali za glavo družine, mogoče se je kdo počutil manj vredno. Branko si je mogoče mislil, zakaj jaz in zakaj ne on. Če ne bi bila glava družine, bi bila tiho in bi delala, kar bi morala. Sem pa po drugi strani tudi ponosna, da so me izbrali za prvo glavo družine, kar pomeni, da sem se obnesla na prvi predstavitvi.

Zakaj pa mislite, da so bili tako nastrojeni proti vam?

Ravno zato: starejša sem bila, malo sem hotela 'pokomandirati', kar jim zagotovo ni ugajalo. Vsi v moji družini so bili praktično otroci, to še trave niso od blizu videli, kaj šele da bi vedeli, kaj je kmetija. Če bi bila pri mlinarjih, bi bilo vse lažje.

Vi ste  živeli pri pekih, kjer je bilo kar veliko pomanjkanje. Koliko ste shujšali?

(smeh) Ah, jaz sem debela …

No, Branko je rekel, da je v štirih tednih shujšal 14 kilogramov.

Ja pa kaj še! Vsi smo še okrogli in debeli! Zagotovo je shujšal, toliko pa sigurno ne. Saj smo imeli mleko, saj tudi mleko redi. Problem je bil bolj pri kadilcih, ki bolj jejo, če ni cigaret. Ne morem reči, da sem shujšala, kakšnih pet kilogramov sem, več pa res ne.

Kakšno je vaše mnenje o Damijanu zdaj, ko ste videli Kmetijo na televiziji? Bili ste mu precej naklonjeni …

Katastrofa! Mene je ta človek tako razočaral. Res ga nisem poznala, zdel se mi je moški na mestu, res sva se razumela in lepo sva sodelovala, ampak vse, kar zdaj vidim in slišim, se je pokazal kot hinavski. Zelo zelo negativno. Najbolj me je on presenetil. Njega sem res popolnoma drugače ocenila, sem se zelo zmotila, a treba je vedeti, da je to bila njegova taktika. Malo moraš biti igralca, da ljudi tako okoli prinašaš. Sicer pa mislim, da ljudje so takšni, kakršni so v šovu. Težko bi kar pet tednov igral lažnivca in hinavca, takšen si potem tudi zunaj.

Vas je še kdo presenetil ali razočaral?

Presenetila me je Milena, zame je ona lažnivka in mislim, da je tudi v naravi takšna. To je ženska, okoli katere ne bi mogla dolgo biti. Išče pozornost, nenehno se sama sebi smili. Presenetil me je Branko, v pozitivnem smislu. Ko je bila kamera okoli njega je bil hinavski in 'žleht', zdaj, ko smo se bolje spoznali, pa sem videla, da je dober človek, da ima v sebi veliko topline.

Nekateri so vam očitali, da ste leni … Kako to komentirate?

Mislim, da so mi očitali za zadnji teden, ker sem res malo protestirala in nisem delala, kolikor bi lahko. Lena nisem, vem da znam veliko narediti.

Milena vas je označila za hinavko in lažnivko. Kako pa to komentirate?

Jaz tako gledam na to: ona je bila ljubosumna name, ker sem več znala kot ona. Ona je ženska, ki je nenehno potrebovala pozornost. Zato je vedno jokala in zato sem ji enkrat rekla, da pri meni to ne bo šlo, da ji ne verjamem. Doma ima hčerko, ki se je preselila v Avstralijo. Ali to pomeni, da za njo tudi doma joka na dva dni? To ocenjujem tako, da se je njena hčerka odselila, ker je bila Milena naporna mama.

Ste res nosili informacije družini mlinarjev, Damijanu, kot je rekla Milena?

Ne, nikakor. Ona je bila vohunka, to me je razočarala na veliko. Kakšno informacijo sem že dala, mogoče mi je kaj ušlo. Da bi povedala, kako daleč smo z nalogo, pa zagotovo ne. Niti mi ni bilo do nekih taktik, do laganja.

Sabina je rekla, da bi vas Damijan osvajal, če ni bi bilo zraven njegove hčerke Deje. Kako to komentirate?

Smešno mi je, simpatično. To je pač Sabina, njej se samo smejim. Damijan mi je bil kot človek takrat všeč, simpatičen je bil … Nisem nič imela čez njega slabega povedati, se pa stvari spremenijo, ko to vidiš na televiziji.

Kaj ste delali v Švici?

V Švici sem rojena, imam dve državljanstvi. Po poklicu sem gostinka, tam sem hodila v šolo. Pri 17. letih sem šla po svetu, ker so mi starši rekli, da moram s trebuhom za kruhom. Ukvarjala sem se tudi s konjerejo in turizmom, to, kar bi rada doma delala zdaj v Sloveniji. V Švici sem bila do 30. leta fiksno, potem pa sem se v Slovenijo vračala pa pet mesecev za kakšen mesec, ker je bila mama bolna. Zdaj, zadnjih 10 let pa sem v Sloveniji.

Kaj je za vaš dom: Švica ali Slovenija?

To je težko reči, ker tukaj se resnično mučim, da dobim kakšen denar. Tukaj nimam nikogar, mama in oče sta umrla, otrok nimam – pa ne, ker jih ne bi želela imeti, nisva jih mogla imeti zaradi zdravstvenih težav, sva se zelo trudila … Težko je, ker hodim v službo in skrbim za kmetijo. V Švici pa imaš stanovanje, službo, prosti čas … Tukaj pa moram res garati. Bom pa vztrajala pri svojem cilju, upam, da bo nastop na Kmetiji kaj pripomogel, da bom mogoče kakšnega moškega spoznala, ker sem zdaj v ločitvenem postopu in tako. Rada pa bi nekoga spoznala, ki bi z mano to rinitl naprej, ker imam krasno kmetijo.

V šovu ste rekli, da zmago privoščite Damijanu … Se je to kaj spremenilo?

(smeh) Ja, se je ja. Zmago privoščim sebi, ker potrebujem denar (smeh)! Sicer pa ne vem … Borisu verjetno. On bi si jo zaslužil, ker je naredil največ stvari na kmetiji. On je res delala, res zna. Žal mi je, da ga nisem imela ob sebi, ker bi se naučila kaj od njega, kar bi mi prav prišlo na moji kmetiji. Kot človeku, osebi pa Moniki ali Sabini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice