Magazin > Film & Glasba & TV
6171 ogledov

Med letošnjimi tekmovalci Kmetije tudi tat

Kmetija Voyo
Sotekmovalci ostali brez besed.

Tekmovalci letošnje Kmetije oziroma člani družine mlinarjev so ostali brez besed, ko so izvedeli, da je David v trgovini ukradel klobaso, ki jim ni pripadla.

David, Kmetija | Avtor: Voyo Voyo
David je tisti, ki na Kmetiji povzroča največ težav: najprej je preskočil ograjo in nedovoljeno obiskal peke, nato je grozil, da bo zaklal kokoško, češ da je lačen, nato pa je iz trgovine prišel popolnoma nasmejan in pokazal klobaso, ki jo je (sicer dobronamerno) ukradel za svojo družino. Med tem, ko se je članom njegove družine to sprva zdelo smešno, je bil glava družine Damijan nanj jezen in predvsem razočaran, da jim nenehno povzroča težave.

"Ko sem videl klobaso, ki jo je ukradel, mi je zastal dih … Njemu pa je to bilo smešno. Vsaka mu čast, če misli, da si je vredno delati sramoto zaradi ene klobase," je rekel Damijan. Davidu pa je bilo vidno vseeno: "Naj dajo meni kazen, ne tebi, saj ti nisi nič vedel. Meni je vseeno, če ne bom pa kuro 'tresnil'." Povedal je tudi, da bo s takšnim obnašanjem nadaljeval, češ, da je to šov in da nekdo šov mora delati: "Sigurno bom še kaj naredil, to je šov. Saj nisem naredil ne vem kakšne škode, nisem mučil živali ali kaj podobnega, bog ne daj. to je šov, zakaj ne, se pa vsaj nasmejimo."

Damijan je Maji, glavi družini pekov, celo predlagal, če bi vzeli Davida za dninarja, češ, da bi ga oni spravili v red in ga spametovali, a je bila Maja odločno proti.

Kakšna bo Davidova usoda in ali ga b doletela kakšna kazen, bomo verjetno videli v naslednjih delih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice