Magazin > Film & Glasba & TV
146 ogledov

Komik Tin Vodopivec dobil svojo oddajo

Tin Vodopivec Arhiv Tin Vodopivec
Septembra bo priljubljeni komik Tin Vodopivec dobil svojo oddajo, v kateri bo gostil najboljše slovenske in tuje komike, v oddajah pa ne bo manjkal niti njegov vložek.

Najnovejša slovenska televizija Planet TV bo septembra bogatejša za novo oddajo z naslovom Planet StandUp s Tinom Vodopivcem. V njej bo komik predstavil preverjena domača komična imena, med njimi Boštjana Gorenca - Pižamo, Perico Jerković, Lucijo Ćirović, Mikija Bubulja in številne komike iz držav nekdanje Jugoslavije, med njimi Ivana Šarića, Marino Orsag in Domagoja Pintarića. "Občutki so odlični, predvsem z vidika samega razvoja stand up komedije. To je velik mejnik za Slovenijo, zato se že zelo veselim, da bomo svoje delo predstavili širši Sloveniji. Pokazali bomo nove šale, predstavili nove talente in gostili tuje komike," nam je ob tej novici zaupal Tin.

Le komik s svojimi idejami

A ker je zadnje čase velika poplava takšnih in drugačnih oddaj, kot so Vid in Pero šov, DA šov z Denisom Avdićem in Zadetek v petek s Klemnom Slakonjo, nas zanima, kaj novega nam bo pokazal Tin. "To bo zgolj stand up comedy show. Snemali bomo v teatru, v živo pred občinstvom, kar v tujini počnejo že leta. V oddaji ne bomo imeli nobenih pogovorov, izključno stand up, en komik na odru s svojimi idejami. Poskušali bomo čim manj cenzurirati in čim manj omejevati komike. Rad bi, da se naše delo čim bolj prenese na TV-zaslone," nam je razložil.

Snemanje prve oddaje bodo začeli že 30. julija, zato Tin na snemanje vabi vse, ki si želite njihove skeče slišati v živo. "Vsi lahko pridejo, da bodo del šova." Sedež v SiTi Teatru si lahko zagotovite s prijavo na elektronski naslov planetstandup@standupkomedija.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.