Magazin > Film & Glasba & TV
4610 ogledov

Med 21-letno Milijano in 74-letnega Milojka stopil ljubimec!

milojko božić Youtube
Najbolj razvpiti balkanski ženin se spet trese za svojo 53 let mlajšo izbranko.

Milijana in Milojko Božić gledalce s svojimi prigodami ponovno razveseljujeta v srbskem resničnostnem šovu Parovi. V eni izmed oddaj, ki so del šov, pa je Milojka dodobra sprovociral nekdanji politik Aleksandar Požgaj (35), s katerim se je Milijana, skoraj pred Milojkovimi očmi, v prejšnji sezoni zapletla v afero. 

Medtem ko je mladenka ljubimcu povedala, da ni prav nič ni jezna nanj, njen soprog ni skrival, da je besen. "Če gre on v šov, bo Milijana iz šova odšla brez mene," je zagrozil. Aleksandar, ki je znan po tem, da provocira Milojka, pa mu je na to odgovoril, da ne izključuje možnosti, da pride v vilo resničnostnega šova in mladoporočencema uniči načrte. "Milojko je nekam rdeč," je še dodal, Milijana pa se je le smehljala.

Ko so v šovu namreč kazali prizore iz prejšnje sezone, v katerih je Aleksandar Miljano božal po stegnih in ji roko položil na intimne predele, je Milojko v obraz res postal ves rdeč. A kdo ne bi, če bi mu partnerka tako javno nataknila roge? 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice