Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Murkova nesrečna ljubezen

Damjan Murko Žurnal24 main
Čeprav Damjan Murko prepeva o tem, da je srečen, ker je moški, pa tudi njega zaboli.

Gre namreč za novo skladbo Zaboli, ki govori o prepovedani ljubezni. "Besedilo sem napisal sam in ni toliko avtobiografsko, kot bi nekdo pričakoval, je pa pesem pisana meni na kožo. Govori o nesrečni ljubezni, ki ne sme obstajati. Ljubezni, ki je prepovedana," je povedal Damjan Murko, ki je za zurnal24.si razkril, da je besedilo nastajalo kar eno leto. Glasbo za pesem je napisala Nežka Voler, aranžma pa je prispeval Simon Gomilšek iz dua Platin.

Murko pravi, da je pesem ravno pravšnja za ta predbožični čas. "Zdi se mi, da v tem času nikogar na noben način ne bi smelo zaboleti," pravi pevec, ki dodaja, da se v njegovem predalu in rokavu skrivajo še mnoga presenečenja za njegove oboževalce.

"Hočem, da moje pesmi pustijo pečat, saj sem tudi sam tak človek, ki sem ljudem všeč ali pa jim sploh nisem," pravi Murko ter dodaja, da vedno dela po občutku in takrat, ko publika nekaj potrebuje. "Jaz verjamem, da so zvezde in usoda na moji strani, in se prepuščam toku. Verjamem, da me ima Bog rad," zaključuje Murko, ki namiguje na to, da bi lahko za svoje najzvestejše poslušalce pripravil posebno presenečenje za Božič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.