Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Neisha se je združila z motoristom

Neisha, Rok Bagoroš Žiga Mihelčič
Pevka Neisha je posnela novo pesem Vzemi me, ki je že dobila vizualno podobo. Pri tem je moči združila s kaskaderjem na motorju, Rokom Bagorošom.

Neisha v novem videospotu ni glavna zvezda, saj se ji je z motorjem pridružil še Rok Bagoroš, ki je zaplesal s svojim jeklenim lepotcem. Videospot za pesem Vzemi me, ki si ga lahko ogledate zgoraj, je spet režiral Predrag Rajčić-Perica, ki je Neishin dober prijatelj. "V veliko veselje mi je bilo zopet sodelovati s preverjeno ekipo. Perici res zaupam in zopet smo zacoprali nekaj res enkratnega. Prav ponosna sem na videospot, prav tako na pesem, ki mi je ena mojih najljubših," je povedala mlada pevka in dodala, da je nad idejo videospota naravnost navdušena.

"Rokova ideja, da v videospotu 'zapleše' z motorjem, se mi je zdela tako sveža in originalna, da sem samo prikimala in vse ostalo je steklo samo od sebe. Resnično me je navdušil in vesela sem, da sva tako združila najina svetova in nadgradila razpoloženje, ki ga pričara sama pesem. Nad videospotom sem navdušena in ga s ponosom predstavljam."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.