Magazin > Film & Glasba & TV
9781 ogledov

S temi besedami ga je voditeljica nagnala s Kmetije

David, Kmetija Pop TV
Pokazala mu je 'vrata'.

Po večkratnem kršenju pravil je Natalija Bratković tekmovalcu Davidu Hleblu pred nominacijami prenesla sporočilo, da je zanj tekmovanja konec. David je namreč večkrat preskočil ograjo, ki omejuje posestvo Kmetije, večkrat preskočil ograjo, ki ločuje peke in mlinarje, nazadnje pa je celo ukradel klobaso iz trgovine.

Kmetija Magazin Med letošnjimi tekmovalci Kmetije tudi tat

Natalija Bratković | Avtor: Pop TV Pop TV
"V preteklih dneh je prišlo do kršenja pravil. Preskočil si ograjo, ki obdaja posestvo, večkrat si preskočil ograjo, ki posestvi ločuje. Pravila so zato, da se ne kršijo in ti si jih prekršil večkrat. Snemi svoj predpasnik, vzemi svoje stvari in pri priči zapusti posestvo,“ je Davida ostro odslovila voditeljica Kmetije Natalija. David je na to odgovoril z besedami: "Hvala bogu!" in odvihral stran od sotekmovalcev.

Družina pekov je tako ostala brez enega člana, zato jim je Natalija ponudila priložnost, da si med mlinarji izberejo enega moškega tekmovalca, ki bi postal pek. Izbrali so Robija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice