Magazin > Film & Glasba & TV
6083 ogledov

Super Bowl: Za pevca bi bilo morda bolje, da ga ta čast ne bi doletela

the weeknd
1/6
Profimedia
Tudi ognjemet in dim nista pomagala. The Weekend razočaral.

Ekipa Tampa Bay Buccaneers je zmagovalec 55. finala lige ameriškega nogometa NFL. V super bowlu LV je Tampa na domačem stadionu z 31:9 ugnala branilce naslova Kansas City Chiefs.

Pomemben del tega športnega dogodka je vsako leto tudi nastop glasbenika ob polčasu. Lani sta Shakira in Jennifer Lopez s svojim nastopom v zrak dvignili gledalce na prizorišču in pred televizijskimi ekrani, The Weeknd, ki ga je ta čast doletela včeraj, pa mora danes poslušati kritike. 

Kanadski zvezdnik naj bi v šov iz lastnega žepa vložil sedem milijonov dolarjev, ker je želel, da bi se nastop vpisal v zgodovino. To se tudi bo – kot eden najbolj dolgočasnih super bowl nastopov vseh časov. 

"Osredotočali se bomo na to, da se povežemo z oboževalci, ki sedijo pred malimi ekrani, in da bomo iz šova naredili kinematografsko doživetje,“ je pred nastopom napovedal zvezdnik, ki je v svoji prepoznavni rdeči jakni izstopil iz športnega avtomobila in zapel venček svojih hitov, med drugim tudi „Blinding Lights“ in „I Feel It Coming“. In čeprav se je iskrilo, iskrica nekako ni preskočila … Pevca je spremljalo več sto plesalcev, poskrbel je za več futurističnih vložkov in nebo nad igriščem večkrat razsvetlil z ognjemeti, a kljub temu si tega nastopa nihče ne bo zapomnil. "Verjetno najbolj dolgočasen nastop ob polčasu v zgodovini NFL“, "Več sem pričakoval“, "Zaman sem iskal vloženih sedem milijonov dolarjev“, "Bolje bi bilo, da sedem milijonov vloži v boljši zvok“, je le nekaj komentarjev, ki jih The Weeknd ne bo vesel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.