Magazin > Film & Glasba & TV
997 ogledov

Ti igralci so želeli, da njihove like ubijejo: "Sovražil sem prekletega Bonda"

James Bond
1/10
FameFlynet
Nenavadno, mar ne?

Tega ne bi nikoli pričakovali, a včasih se pri določenih vlogah zgodi, da igralci prosijo režiserje, če lahko lik, ki ga igrajo, umre.

Tukaj je nekaj primerov:

Jeremy Renner

Jeremy Renner ni bil zadovoljen z načinom, kako je bil njegov lik Hawkeye prikazan v Maščevalcih, saj je rekel, da to ni tisto, za kar se je odločil igrati. Pravzaprav se je imel tako slabo pri snemanju filma, da je hodil okoli in se pretvarjal, da ima njegov lik srčni infarkt, da bi režiserjem s tem nakazal, naj ga ubijejo.

Paul Walker

Pokojni igralec je pred četrtim delom Hitrih in drznih razkril: “Tokrat sem res želel, da je konec. Mislil sem, da smo končali z drugim delom, a se je tretji nekako pojavil in takrat je Vin Diesel poklical in rekel: 'Hej, narediva še eno nadaljevanje.' Režiserju sem rekel, da želim umreti. Rekel je, da se to ne bo zgodilo.”

Alec Guinness

Alec Guinness naj bi prosil Georgea Lucasa, naj ga v Vojni zvezd ubije in je bil zelo odkrit o dialogih svojega lika Obija Wana. "Nisem mogel več govoriti teh prekleto groznih stavkov. Imel sem dovolj," je dejal.

Milo Ventimiglia

Milo Ventimiglia je poskušal nasilno ubiti svoj lik Jess v Midve z mamo (The Gilmore Girls): "Pravzaprav sem poskušal ubiti Jessa, a oni niso. Želel sem, da ga zbije avtobus, da mu nekdo prereže grlo z nožem, nekaj ... Mislil sem, da bi bilo to kul," je povedal za E! News.

Sean Connery

Sean Connery je bil naveličan igranja Jamesa Bonda in si je želel njegove smrti. Nekoč je celo rekel: "Vedno sem sovražil tega prekletega Jamesa Bonda - rad bi ga ubil."

Daniel Craig

Tudi Daniel Craig je želel Bonda mrtvega, ko se je končal prvi film. "Iskreno povedano, sem mislil, da bom posnel samo en film o Bondu. A takrat smo že vedeli, da je uspešnica. Vprašal sem Barbaro Broccoli: Koliko še? Tri? Štiri? Rekla je: Štiri! Rekel sem: V redu. Torej ga lahko ubijem? Rekla je, da ja."

Sophie Turner

Sophie Turner je za Just Jared povedala, da želi, da njen lik Sansa umre v Igri prestolov, potem ko se maščuje. "Želim, da maščuje smrt svoje družine in vsega. Ampak potem nekako želim, da umre na koncu, ker želim velik prizor smrti." Sophie naj bi povedala tudi, da želi dolgo in mučno smrt svojega lika Sanse. 

Troian Bellisario

Troian Bellisario je povedala, da je poskušala ubiti svoj lik Spence v seriji Pretty Little Liars, ker je čutila, da so liki v oddaji po smrti postali bolj zanimivi. Vendar je njen lik preživel do konca.

Ashley Madekwe

Ashley Madekwe ni več snemala Revenga, potem ko njeno mnenje ni bilo spoštovano. Ko je bila novica razkrita, je tvitnila, da želi, da njen lik umre v ‘plamenu slave’, oblečen v draga oblačila. Vendar njen lik ni umrl, ampak je bil izgnan v svoj rodni kraj.

Paul Wesley in Ian Somerhalder

Tudi Paul Wesley in Ian Somerhalder (ki sta igrala glavni vlogi Stefana in Damona) v Vampirskih dnevnikih sta menila, da bi morala njuna lika umreti, še piše Index.hr.

Fotografije igralcev si lahko ogledate v galeriji. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.