Magazin > Film & Glasba & TV
3966 ogledov

Veliko razburjenje že pred finalom Slovenija ima talent

Slovenija ima talent Instagram
Se vam zdi to pošteno?

V nedeljo bo finale šova Slovenija ima talent. Za nagrado 50 tisoč evrov se bodo potegovali Nina Sirk, Cirkus Star (Valentina in Ajda), Jure Kotnik, Acro Connection (Alja in Matjaž), Ahmed Kullab, Domen Kljun, Arbadakarba (Tina in Matjaž), Maria Sofia Tovar Brčić, Tatjana Gajanović in Špela Šemrl.

Zmagovalec pa je morda že znan, saj so glasovalne linije že odprte. Mnogi se s to potezo POP TV ne strinjajo, saj menijo, da bi bilo treba zmagovalca izbrati na podlagi finalnega nastopa. Svoje nestrinjanje so izrazili na Facebooku. 

"SLOVENIJA IMA TALENT smešni ste..nism še vidu da bi kdo zmagal brez da že sploh nastopa oz igra."

"Glasovalne linije bi se morale odpret po koncu zadnjega finalnega nastopa. Ampak ja pol ne zaslužte dost tuki je problem."

"Kak naj glasujem za nekoga v FINALU predn vidim njegov FINALNI nastop."

"Sem glasoval pred 14 dnevi za čarodeja Nikija,ki je prikazal vrhunsko točko. In to je bilo zadnje kakršnokoli prispevanje za to režirano KUHINJO....."

"To je brezveze. Glasovanje bi moglo bit pol ure po komcu oddaje in feetik. Ne da nekdo zmaga brez da je sploh ze na oder stopu."

Pop TV se je na komentarje odzval. "Nekateri želijo glasovati že zdaj, ker že imajo svojega favorita oz. favorite. Spet drugi bodo raje počakali do finala, ko bodo za nami vsi nastopi. Izbira je vaša, na voljo imate obe opciji."

Kakšno je vaše mnenje?

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:54 13.december 2023.

    Res bedno, da se lahko glasuje že toliko pred finalno oddajo ampak denarčka se pa več nakaplja, če se kliče en teden, kot če se samo kakšno uro, a ne!?

  • Ender3 11:08 13.december 2023.

    To komercialno izbiranje talentov bi morali onemogočiti. Pop tv naj si najde kakšno bolj izvirno metodo za nabiranje denarja..Kako lahko netalentirani in neprebavljivi žiranti izbirajo talente. To je tako kot, bi slepec slepe vodil..

  • Avatar Antikrist4
    Antikrist4 09:28 13.december 2023.

    Oddaja bi bila mogoče gledljiva, če v njej ne bi bilo Bizovičarja. Ta pa je zoprn. Kot trgovke v Hoferju!