Magazin > Film & Glasba & TV
3387 ogledov

Video razkriva: Kako "zelen" je pri snemanju šova Slovenija ima talent POP TV?

pop tv POP TV
Pravijo, da so dobili certifikat trajnostne produkcije Albert. Kaj to pomeni?

Samo še trije dnevi nas ločijo do velikega finala šova Slovenija ima talent. Dvanajst tednov smo spremljali plesne točke, vokaliste, ki so poskrbeli za kurjo polt, nenavadne točke, pri katerih smo se nasmejali, čarovniške trike, pri katerih nam je zastal dih in še bi lahko naštevali. Sedaj je pred nami samo še finale, v katerem bodo nastopili Nina Sirk, Domen Kljun, Špela Šemrl, Jure Kotnik, Ahmed Kullab, Maria Sofia Tovar Brčić, Tatjana Gajanović, Acro Connection, Valentina in Ajda iz Cirkus star ter Matjaž in Tina, Arbadakarba. Finalisti že nekaj časa pilijo svoje nastope, s katerimi bodo poskušali navdušiti žirante ter gledalce, ki imajo v nedeljo vse niti v svojih rokah. Glasovalne linije so že odprte, kdo bo prejel največ glasov gledalcev ter postal zmagovalec 9. sezone, pa bo znano v nedeljo.

Dvanajst tednov snemanj lahko izpelješ le z dobro organizacijo in dobro razporeditvijo dela, ki od vsakega sektorja zahteva predanost. Ob tem na POP TV ne pozabljajo na odgovornost, ki bi jo do okolja moral nositi vsak od nas. Pohvalili so se, da se njihova produkcijska ekipa strogo drži zelenih smernic, za kar so prejeli certifikat trajnostne produkcije Albert, ki spodbuja filmsko in televizijsko industrijo k zniževanju odpadkov ter ogljičnega odtisa. Kako to dosegajo pri snemanju Talentov, si lahko ogledate v videu!
 

Komentarjev 1
  • Ender3 16:00 14.december 2023.

    Ne, nobene odgovornosti ne nosijo. So povsem imuni in odklonilni do javnosti. Kot komercijalni medij jim je samo do zaslužka. In samo bojkot gledalcev je tisto, kar jih lahko ustavi pri snemanju teh šovov. Oni to dobro vedo zato imajo ...prikaži več odprto glasovanje ob tem, da je njihov talent že določen in izbran..To je norčevanje iz gledalcev in javnosti..