Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Znani so izvajalci na EMI 2011

Letošnji zmagovalec Eme se bo pomeril v drugem polfinalnem večeru 12. maja v nem Žurnal24 main
Razvedrilni program RTV Slovenija je pripravil izbor desetih izvajalcev, ki bodo sodelovali pri slovenskem izboru za Pesem Evrovizije – EMA 2011.

Razvedrilni program RTV Slovenija je k sodelovanju pri slovenskem izboru za Pesem Evrovizije – EMA 2011 povabil deset izvajalcev, ki so jih izbrali na podlagi predlogov urednikov in redaktorjev Razvedrilnega programa Televizije Slovenija ter ob upoštevanju umetniških, estetskih, produkcijskih meril, kakovosti nastopa in njihove priljubljenosti je. Letošnji izvajalci bodo: Maja Keuc, Omar Naber, Leeloojamais, Tabu, Nina Pušlar, Time to Time, Rock Partyzani, Feliks Langus, April ter Sylvain, Mike Vale in Hannah Mancini.

Izvajalci se bodo za zmago potegovali na izboru EMA 2011 v nedeljo, 27. februarja 2011 na Televiziji Slovenija, neposredni prenos si boste lahko ogledali na 1. programu Televizije Slovenija, prisluhnili pa na 2. programu Radia Slovenija Valu 202.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.