Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Znova med umetnine pod krošnje

Vuccineli Vuccineli
Park Tabor, ki je maja zaživel pod okriljem kolektiva prostoRož, bo tudi to soboto poln umetnin. Zasedel ga bo namreč umetniški sejem pod krošnjami, ki je umetnike lani združil septembra.

Prva sobota v mesecu prihaja in s tem tudi umetniški sejem pod krošnjami. Tokrat se bodo nadobudni ustvarjalci predstavili med 10. in 20. uro, ko se boste lahko sprehodili med raznobarvnimi stojnicami, kjer se bodo izmenjavale izkušnje in kovali navdihi za nova ustvarjanja.

Kreativno energijo bodo pod krošnjami tokrat združili Aga Veršnik, Ajša Jeričević, Alenka Bajić, Andreja Trkman, Anja Slapničar, Babama, Belabela, Bima Kolenc, Brunzwitch, Catninas, Charms For You, Chery Time, Creative Nomad, Darsi, Ema Bavcon Accessories Redesign, Faun Art, GalerijAna, Gumb, Hajdi, Igla Kos, Irena Kavšek, Juhca Drobnarije, K:A Naravna mila, KIČjeRAJ, Kiwi, Ključ življenja, Leini, Lollop, Love Ly – Fini izdelki iz blaga, Malha Lepotin, Martina Unikatni izdelki, Milo za drago + Al Fi, Misha Shaker, Miss Polka, Moji Mali Čudeži, Monique, MucaMaca, Nini, Pleksimanija, pleteNina, Podrenik – Unikatni izdelki, Rada sem Katarina, Suwa, Tina Umer, TMpriboljški, Unikatna sanjalnica, Urška Cilka in Lisičke, Urška Polak, Vandalimorale in Vuccineli.

Možgane na kreativni off

Da vas prsti ne bodo preveč srbeli, si boste lahko pripravili tudi kaj osvežilnega za pod zob ali se udeležili kreativnih delavnic – Plesni sešn, Arhitekturne kombinacije, Barvna lestvica na tvojih rokah, Moja kanta je lahko tudi omara in Oblikovanje gline.

Kotiček za sprostitev bo nudil možgane na off, visenje v mreži, hojo po vrvi in ležanje na plaži, popestrilo pa ga bo presenečenje za sladkosnede.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.