Magazin > Horoskop in Numerologija
1685 ogledov

Ta teden bo poseben

numerologija Flynet
NuMeRoSKoP za teden od 19. do 25. 2. 2024. Osmi teden v letu osmice!

Seštevek letnice 2024 je 8, ki vpleta prav posebne energije v leto 2024. Obeta se nam energijsko močno leto, polno intenzivnih trenutkov ter tudi življenjskih prelomnic.

Osmi teden odpira vrata v sfero samozavesti, krepitve samopodobe in učinkovitosti. Po domače povedano: če ne dosegate željenih rezultatov, potem imate dve ključni možnosti:

1.    Prenehajte in spremenite cilj
2.    Spremenite način, kako boste ta cilj dosegli

Mnogokrat mi odvrnete, da nič ni nedosegljivega. Zelo možno, da je res tako – ampak, premalo kdaj se vprašamo, ali je nekaj težje dosegljivo, ker ni dobro za nas in nas tako neka višja sila pravzaprav varuje.

Ne zapravljajte energije osmega tedna in leta osmice za trivialne podvige, samo da bi dokazali svoj prav. Ne ravnajte kot svinja z biseri … s tem želim poudariti, da je energija letošnjega celotnega leta zelo posebna in z vidika pojma manifestacije dragocena.

Ravnajte s seboj kot z največjo dragocenostjo in prav tako s svojim časom, energijo, pozornostjo, denarjem in predvsem ljubeznijo. 

Naj nam vsem osmi teden razkrije, kje je prava pot ter s katerih poti je najbolje, da sestopimo. 

NAPOTEK TEDNA
Osredotočajte se na najbolj pozitiven možen izid
Ohranite mirno kri.
Ne dopustite, da  bi vas karkoli sprovociralo. 

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj je v resnici pomembno?
Kako ste lahko najbolj učinkoviti?
V čem ste najboljši?

UGODEN ČAS ZA
Odločnost in samozavest
Manifestiranje
Oplemenitev sebe

 

število življenjske poti | Avtor:


Število življenjske poti 1
Kaj je vaš največji možni potencial? Kako lahko svoje cilje postavite bolj neodvisno od pričakovanj drugih? Kaj je vaša največja želja?

Število življenjske poti 2
Kaj je vaš največji možni potencial? Kako lahko svoje cilje postavite bolj harmonično? Ne postavljajte vedno drugih na prvo mesto.


Število življenjske poti 3
Kaj je vaš največji možni potencial? Kako lahko svoje cilje postavite bolj ustvarjalno, brez dvoma v odziv okolice? Ste barviti v svojih dnevih?


Število življenjske poti 4
Kaj je vaš največji možni potencial? Kako lahko svoje cilje postavite bolj racionalno in strateško? Kam v resnici vodijo vaše poti?


Število življenjske poti 5
Kaj je vaš največji možni potencial? Kako lahko svoje cilje postavite bolj dinamično oziroma na način, ki dopušča spontanost? 


Število življenjske poti 6
Kaj je vaš največji možni potencial? Kako lahko svoje cilje postavite bolj ljubeče tudi do sebe, ne le svojih najdražjih?


Število življenjske poti 7
Kaj je vaš največji možni potencial? Kako lahko svoje cilje postavite bolj nežno do sebe in zahtevno do okolice? Harmonizirajte.


Število življenjske poti 8
Kaj je vaš največji možni potencial? Kako lahko svoje cilje postavite bolj visoko? Preprosto prenizko letite. Zaupajte v uspeh.


Število življenjske poti 9
Kaj je vaš največji možni potencial? Kako lahko svoje cilje postavite bolj sočutno tudi do sebe? Da bi rešili svet, morate biti negovani.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.