Magazin > Horoskop in Numerologija
7342 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 27. oktobra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Instinkti bodo zelo močni, zato se boste vseh stvari lotevali navdušeno, prav tako vas bo močno mikala popolna sprostitev.

Tudi če se nahajate v napetih energijah, se boste z odločnostjo in motivacijo borili za svoj prav. Priganjanje bo skoraj nemogoče, zato se niti ne trudite, raje se nekoliko umaknite, da se vse skupaj ustali. Počasne odločitve vas ne bodo premaknile. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Sodelavci vam bodo priskočili na pomoč v odločilnem trenutku, z veseljem boste žrtvovali veliko prostega časa. Vsem skupaj bo zagotovo uspelo doseči, kar ste si zastavili.

BIK
Nikar na področju čustev in prijateljskih odnosov ne zidajte gradov v oblakih, saj situacija ni čisto nič drugačna, kot je bila v preteklosti. Raje se usmerite v nekaj novega.

DVOJČKA
Zaradi prehoda lune v znamenje strelca boste zmedeni, zato boste dolgo odlašali in zavlačevali. Priznajte si, da večkrat otežujete stvari tam, kjer to nikakor ni zaželeno.

RAK
Premišljeno in mirno se boste lotili zadeve, ki zahteva od vas znanje, razum in kanček prilagodljivosti. Na področju čustev vas bo ves čas navdihovala pristnost, prepletena s prijaznim pristopom.

LEV
Čeprav se bo vse vrtelo v nasprotno stran, ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, morda boste spoznali, da so se določene prelomnice zgodile z nekakšnim namenom.

DEVICA
Prijatelji vas bodo potegnili v svoje zgodbe, ki so lahko zavajajoče. Spomnili se boste na pomembne službene zadeve in vse skupaj popestrili s svojimi nenavadnimi predlogi.

TEHTNICA
Ko luna preide v strelca, boste prekipevali od ustvarjalnosti. Ideje bodo vrele iz vas, potrudili se boste, da dobite odziv tistih, ki vam veliko pomenijo. Izzivi bodo nenavadni.

ŠKORPIJON
Ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, morda boste le tako odkrili nekaj, česar še ne veste. Presenetil vas bo tudi argument nekoga, ki mu do sedaj niste posvečali posebne pozornosti.

STRELEC
Na poslovnem področju boste od sodelavcev končno pridobili odgovore na svoja vprašanja. Deležni boste podpore, ki vam bo vsekakor olajšala odločitve v prihodnosti. 

KOZOROG
Če si želite, da bi se nekaj spremenilo, ne čakajte, da se zgodi samo od sebe, ampak čim prej skočite v akcijo. V ljubezni boste končno nekoliko bolj optimistični in prilagodljivi.

VODNAR
Čim prej uredite podrobnosti glede nečesa, kar je težje rešljivo. Povezovali se boste s tistimi, ki bodo pripravljeni razumeti tudi bolj inovativne ideje, takšne ki odstopajo od povprečja. 

RIBI
V kritičnih trenutkih se boste skušali obrniti v bolj umirjeno smer. V primeru resnega konflikta se lahko opečete, tudi dolgoročno, zato izbirajte bolj nežne besede, lažje vam bo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.