Magazin > Horoskop in Numerologija
5685 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 13. oktober

Horoskop
Petek je dan za ovne!

OVEN

Splošno: 
Današnji dan bo odličen za uspeh. Nihče vas ne bo mogel dohajati na intelektualni ravni, vendar pa boste imeli kar nekaj težav s čustvi. Nikakor ne boste mogli izraziti vaših resničnih potreb in želja. Posledično bo prišlo do velikih nesporazumov na partnerskem področju. Danes se raje posvetite vaši karieri.

Ljubezen: 
Samski boste nocoj pripravljeni na nova osvajanja. Nekdo vam bo odgovoril z zamudo, a vseeno boste zadovoljni in nasmeh se bo vrnil na vaš obraz. Vezane pa bodo motili nerazčiščeni računi iz preteklosti, tako s partnerjem kot tudi s prijateljem. Težavno bo le to, da bosta skupaj prebila kar nekaj ur in zato si bosta šla pošteno na živce.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

partnerja, ljubezen, par Magazin Erotični tedenski horoskop za teden med 9. 10. in 15. 10.

BIK

Splošno: 
V službi se boste z veseljem in polni zagona predajali novemu izzivu. Prav kmalu boste ugotovili, da vam služba pobere ogromno energije, zaradi česar bo trpelo vaše zasebno življenje. Partnerju opišite situacijo in razumel vas bo, saj ve, da si nadvse želite uspeti. Ne pozabite na fizično aktivnost.

Ljubezen: 
Samskih se bo spomnil nekdo, ki vam je sicer drag, a se bo to zgodilo v trenutku, ko se ne boste mogli odzvati. Sledil bo lahko nesporazum, ki se ga boste zavedli z zamudo. Vezani pa se boste danes začeli spraševati, kaj bi se utegnilo zgoditi, če bi vam spodletelo glede trenutnega razmerja. Pazite in premislite vsak naslednji korak.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno: 
Nekdo vas bo danes krvavo potreboval, zato se le odzovite na klice. Na vsak način mu pomagajte. Poleg tega, da mu boste pomagali, boste utrdili tudi vajin odnos. Kmalu se boste zavedli, koliko vam pomenijo vaši prijatelji. Odnose je dobro negovati. Partner vas bo razumel.

Ljubezen: 
Pri samskih se bo končno začelo nekaj, na kar ste že dolgo čakali. Romantične in zasanjane misli vas ne bodo pustile pri miru. Pričakujte sporočilo, ki vas bo spravilo v dobro voljo. Vezani pa boste dan začeli z zapleti, na katere pa boste tekom dneva tudi pozabili. Ne zapravljajte časa in se s partnerjem čim prej dogovorite glede pomembnih opravkov.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK

Splošno: 
Danes boste precej nemirni. Bodite potrpežljivi in se ne ukvarjajte z zamerami, predvsem pa ne izzivajte novih sporov, ker ne boste prišli do nikakršnih zaključkov. Danes boste morali biti še posebej prilagodljivi v partnerskem odnosu, saj se bo drugače lahko hitro kaj zapletlo.

Ljubezen: 
Vezani boste danes nekoliko nepredvidljivi. Motila vas bo vsaka malenkost, zato boste izredno odrezavi. Pazite, da ne bi pozabili na pomembno ljubezensko obljubo, sicer bo lahko vaš partner postal veliko bolj nerazumevajoč. Samski pa vsekakor ne bi smeli preveč zaupati nekomu, ki ga ne poznate najbolje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV

Splošno: 
Zjutraj se boste v službo napotili z nasmeškom na obrazu, razlogov za to pa bo več. Nenehno boste razmišljali o vaši simpatiji, kar vas bo spravljalo v odlično voljo. Kljub temu pa je že skrajni čas, da opustite spogledovanje in se odpravite pravemu izzivu naproti. Zakaj se obotavljate?

Ljubezen: 
Samske bo zmedlo nekaj, kar se je zgodilo pred kratkim, danes pa bo spet zaživelo. Odzovite se mirno in ne na podlagi prvega občutka. Možno je, da gre za nekaj čarobnega, na kar ste dolgo čakali. Vezanim pa se obeta najbolj vznemirljiv dan tega tedna, še posebno, če sta s partnerjem za nocoj načrtovala kaj posebnega.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno: 
Danes boste nagnjeni k vzkipljivosti. Še posebno v odnosu s partnerjem poskusite biti bolj potrpežljivi kot običajno, saj se bosta v nasprotnem primeru spustila v vojno. Ne smete pričakovati, da bo vedno on tisti, ki bo popustil. Spoštujte njegove želje in potrebe. V službi pokažite zagretost za delo.

Ljubezen: 
Vezani danes v ljubezni le opazujte in ne storite ničesar. Tokrat naj vaš partner sam ugotovi, kje ga je polomil in naj napako tudi popravi! Medtem pa samske nocoj čaka zanimivo poznanstvo z nekom, ki je podobnega značaja in bo razumel tudi vaše pomisleke. Današnje popoldne bo lahko nepozabno.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno: 
Danes boste kos izredno zahtevnim nalogam. Izkoristite dan tudi za tiste obveznosti, ki vam sicer niso najljubše. Če se vam bo vmes zazdelo, da se je nabralo preveč, se umirite in zadihajte. Prav hitro boste spet pripravljeni na nove izzive. Danes boste uspešni.

Ljubezen: 
Vezanim se obeta dokaj prijeten dan, z vsaj enim srečanjem ali druženjem, kjer boste zasijali v vsej svoji lepoti. Vsi aduti so v vaših rokah, partner pa bo ponosno stal ob vaši strani. Pogumno! Samske pa bo danes presenetilo čustvo, ki ste ga do zdaj spretno potiskali vase. Morda je čas, da si priznate, da do neke osebe čutite več, kot pa ste mislili.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno: 
Komunikacija vam danes ne bo šla prav dobro od rok, zato ne načenjajte pomembnih pogovorov. Le-teh se izogibajte še posebno s partnerjem, saj obstaja velika nevarnost čustvenih blokad. Nikakor ne boste mogli izraziti svojih občutkov in želja. Posvetite se raje delu.

Ljubezen: 
Samski boste danes končno pozabili na vse ljubezenske muke, ki so zaznamovale pretekle dni. Kolo ljubezenske sreče se bo tokrat vrtelo v vašo korist. Medtem pa boste vezani izžarevali nekoliko negativno energijo, kar bo zmedlo partnerja. Morda preprosto potrebujete več časa zase. Vzemite si ga, saj boste s tem pripomogli k izboljšanju razmerja.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno: 
Danes se vam ogromno dogajanja obeta predvsem na domačem področju. Lahko da ste se odločili za gradnjo ali obnovo bivalnega prostora. Pri tem vam bo v veliko pomoč to, da ste trenutno z domačimi odlično uglašeni. Če pa imate različne ideje, boste brez težav sprejemali kompromise. 

Ljubezen: 
Vezani boste danes spoznali, da so ljubezenske poti lahko tudi trnove, zato sprejmite nekaj partnerjevih pomanjkljivosti. Ne sprenevedajte se, saj vam to ne bo pomagalo; partner vas predobro pozna. Samski pa boste verjetno pozabili na nocojšnji zmenek, a vas bo nanj še pravočasno opomnila prijateljica.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG

Splošno: 
Končno boste nagrajeni za vztrajno in predano delo. Prejeli boste neko pomembno ponudbo, nad katero boste naravnost navdušeni. Zavedati pa se morate tudi vseh njenih slabih lastnosti. V prihodnje namreč ne boste imeli veliko časa za družabne aktivnosti, zato dobro razmislite, preden boste privolili v sodelovanje.

Ljubezen: 
Vezani boste nekaj naredili povsem po svoje in s tem boste partnerju pokazali neverjetno odločnost. Tako bo bolje, kot pa da bi postali preveč odvisni od njega. Samski pa boste na današnji dan v stiku z nekom, ki je očitno zainteresiran za vas. Tudi sami boste vedno bolj energični. Začutili boste, da se neko obdobje zaključuje in da prihaja novo.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno: 
Upoštevajte želje in potrebe okolice ter vaših najdražjih. V zadnjih dneh ste namreč precej ostro uveljavljali svojo voljo, s tem pa ste marsikoga zasenčili, še bolj pa njegove želje. Če ne želite, da bi vas ljudje negativno označili, potem naredite nekaj v tej smeri. Dan bo ugoden za finance. 

Ljubezen: 
Današnji dan bo za samske poln čustvenih skrbi. Predolgo je pri vas vse teklo kot po maslu. Postanite previdnejši, posebno v odnosih z muhastimi pripadniki ognjenih znamenj. Vezani pa danes ne boste dovolj odločni, zato kakšne konkretne akcije ne pričakujte. Pazite, da ne boste spet ponovili stare napake.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI

Splošno: 
Dan ne bo najbolj ugoden za nove začetke. Raje se posvetite nedokončanim stvarem, ki vas priganjajo, vse načrte in ideje pa prihranite za jutri, ko bo mnogo več časa. Danes lahko pričakujete tudi kakšen prepir na ljubezenskem področju, saj se ne bo vse odvijalo po načrtu. Mislite tudi na druge.

Ljubezen: 
Vezani boste končno spoznali, da želi nekdo na vsak način obnoviti stike z vami, kljub temu, da ste vi svojo sorodno dušo že našli. Očitno je, da se trenutno ne ujema z vsemi vašimi načrti. Današnji dan bo vsekakor minil mirneje, kot ste samski pričakovali. Zavedati se morate, da se bo situacija postopoma obračala tako, kot ustreza vam.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.