Magazin > Horoskop in Numerologija
2599 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 18. 9. do 24. 9. 2023 (38. teden)

September Profimedia
Zakaj ste, kdor ste?

Teden pred nami nas bo spomnil, da naj bi v svojem življenju uživali, dosegali cilje in izpolnjevali obveznosti z določeno mero radosti, ne le občutka obligacije ali krivde. Karmični dnevi meseca so za nami, retrograden Merkur se je zaključil, kaj pa zdaj? Sprva bi lahko občutili nekakšno olajšanje in pa lažje dihanje. 

Tekom tedna se čim večkrat vprašajte ZAKAJ nekaj počnete? Zakaj pijete kavico zjutraj in ali vas resnično prebudi, v njej uživate, ali jo bolj kot ne spotoma v dirkanju med kopalnico, garderobno omaro, kuhinjo in urnim odhodom od doma zlijete vase? Si sploh vzamete čas za tisto, v katerem uživate? Si vzamete čas za sebe in za razmislek, kaj vas osrečuje in izpolnjuje?

Življenje vas bo v tednu pred nami spraševalo: kaj je SMISEL vašega življenja? Poglejte, če vi tega odgovora ne izstrelite iz sebe v hipu, potem vam tudi Vesolje ne more pomagate, če še sami ne veste, kaj točno bi … Torej, smo v tednu odločitev, izbir in pa opomnika, da življenje ni trpljenje. Življenje je darilo, zato z njim in s seboj ravnajte ljubeče.

Karmični dnevi meseca so za nami, retrograden Merkur se je zaključil, kaj pa zdaj? Sprva bi lahko občutili nekakšno olajšanje in pa lažje dihanje. Zdaj pa razprite svoja krila!

VPRAŠANJA V POMOČ

Zakaj počnete, kar počnete?
Si sploh vzamete čas za tisto, v katerem uživate?
Si vzamete čas za sebe in za razmislek kaj vas osrečuje in izpolnjuje?

UGODEN ČAS ZA

Dvig lastne kvalitete kot osebe.
Več domiselnosti in storilnosti.
Večjo produktivnost.
Radost v vsakem dnevu.

 
Število življenjske poti 1

Zakaj ste, kdor ste? Morda pa sebe nekoliko drugače dojemate kot vaša okolica. Bodite pozorni na feed back, ki ga prejemate te dni.


Število življenjske poti 2

Zakaj ste, kdor ste? Morda pa ste sebe nekoliko izgubili v procesu poznavanja drugih ter tkanju globokih vezi z drugimi?


Število življenjske poti 3

Zakaj ste, kdor ste? Morda pa ni vse tako imenitno ali pa negativno kot se zdi. Koliko na to vpliva vaša domišljija? Precenite.


Število življenjske poti 4

Zakaj ste, kdor ste? Morda pa ni vse mišljeno ''za vedno''. Določene izkušnje so mimobežne. Spustite zdaj, kar ni več vaše. 


Število življenjske poti 5

Zakaj ste, kdor ste? Morda pa ni nič narobe s tem, da ste malo pri miru in v dolgčasu. Poskusite… nič slabega se ne bo zgodilo.


Število življenjske poti 6

Zakaj ste, kdor ste? Morda pa najvišji izraz ljubezni ni žrtvovanje vas, temveč: srečni VI, ki se podarite drugi osebi?


Število življenjske poti 7

Zakaj ste, kdor ste? Morda pa ni bistvo v življenju, da je nekaj popolno in najboljše možno? Poskusite zgolj doživeti.


Število življenjske poti 8

Zakaj ste, kdor ste? Morda pa niso le cilj in rezultati pomembni, temveč prepoznavanje lastne dragocenosti? Super ste!


Število življenjske poti 9

Zakaj ste, kdor ste? Morda pa ni nič narobe s tem, da se prizemljite? Le kako bi sicer lahko pomagali svetu okoli sebe?


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.