Magazin
36 ogledov

Kako ga odlepiti od košarke

Erotično, košarka
1/10
Shutterstock
Ste med tistimi damami, ki se vas evforija okoli EuroBasketa ni prav nič dotaknila in že močno pogrešate vroče večere s svojim dragim, ki je vaši žogici vse do 22. septembra zamenjal s košarkarskimi?

Erotično, košarka | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Ali tudi vaš dragi spada med navijače, ki se med EuroBasketom dobesedno preselijo v športne dvorane ali bljižnji lokal, kjer nato uspehe naše izbrane vrste proslavljajo še dolgo v noč? Medtem ko je on moker od navijanja, pa vi ostajate na suhem ... in to vse do 22. septembra. Za vas imamo dve rešitvi: zvabite ga izpred TV-zaslona ali pa za vročo zabavo poskrbite kar sami.

Potrebni bodo vroči ukrepi!

Seveda same najbolje veste, kaj podžge vašo močnejšo polovico, zagotovo pa se fantje ne bodo branili, če jim boste pivo pred TV-zaslon prinesle v uniformi vroče natakarice. S tako postrežbo ogled tekme v lokalu ne bo več tako mikaven. Košarka je napet šport, rezultat pa se spreminja iz minute v minuto, zato bi bilo priporočljivo, da svojemu dragemu med tekmo zmerite pritisk ... v kostumu zapeljive medicinske sestre. Če to ne bo vžgalo, pa ni druge rešitve, kot da ogled tekme prekine pregrešna policistka in s piščalko doseže red na "tribuni".

Zabava za punce!

EuroBasket je odličen izgovor za občudovanje prepotenih športnikov, ki vam ga nihče ne bo zameril ali očital. Navijaško zabavo pa lahko popestrite z vročimi pripomočki. Prijateljicam pijačo ohladite s kockami v obliki penisa in jo srknite z ujemajočimi slamicami, zraven pa se zabavajte z izbiranjem najbolj seksi igralca današnje tekme.

Košarka vam ne diši, fantov pa ni

Ste med tistimi, ki jih na ogled tekme ali pred TV-zaslon ne spravijo niti prepoteni košarkarji, vsi fantje v mestu pa so trenutno na zmenku z njimi? Ni panike, hvala bogu za erotične trgovine, ki še kako dobro razumejo osamljena dekleta. "Posebnega povpraševanja med večjimi športnimi dogodki ni, saj so ženske, kar se tega tiče, zelo osveščene vse leto. Včasih smo imeli več moških strank, zdaj je pa kar enakovredno, saj so ženske spoznale, da so erotični pripomočki dobri za njih, tudi iz zdravstvenih razlogov, kot na primer kroglice za krepitev vaginalnih mišic. Poleg kroglic, ki so najbolj prodajan izdelek, veliko kupujejo tudi razne stimulatorje za g-točko," pravi Jure Grajzar, pomočnik direktorja Venera Shopa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.