Magazin > Lepota & telo
45 ogledov

Parom ostaja le še nekaj ur

par1
1/10
Anže Petkovšek
Samo še nekaj ur nas loči do razglasitve srečnega para, ki mu bo Žurnal, skupaj z načrtovalcem porok in sponzorji, organiziral nepozabni poročni dan. Zadnji čas torej, da svoj glas oddate paru, ki vam je najbolj všeč in mu tako pomagate uresničiti sanje.

Glasovanje za Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami se izteka. Časa, da oddate svoj zadnji glas za par, ki vas je prepričal najbolj, imate le še do polnoči. Osvežite si spomin, kliknite na stran Sanjska poroka in pustite, da vas pari s svojimi željami prepričajo še zadnjič.

Kako glasovati?

Pošljite SMS z vsebino IGRE IME FINALNEGA PARA na številko 4224. Če želite glasovati za par številka 12, pošljite SMS z vsebino IGRE PAR12 na 4224. Cena poslanega SMS-a je 0,99 evra, s sodelovanjem pa se ne včlanite v noben klub. Več o pravilih sodelovanja preberite tukaj.

Nagrade tudi za glasovalce

Med vsemi, ki boste oddali vsaj en glas, bomo izžrebali 20 nagrajencev. Desetim bomo podarili bon za družabne plese in salso plesne šole Bolero, desetim pa darilni bon s 50-odstotnim popustom za plesno šolo Bolero.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.