Magazin > VIP
897 ogledov

Vroče izkušnje Mihe iz Poroke na prvi pogled, toliko žensk je imel hkrati!

poroka na prvi pogled, olga zupan, miha plasaj Planet TV
Ta teden so imeli udeleženci Poroke na prvi pogled ob večerji zelo vroče debate.

Najprej je debata tekla o trojčkih, ki jih je večina že preizkusila, nato pa je Marko Miho spodbudil, naj pove svojo vročo dogodivščino. Ta je povedal, da je rojstni dan praznoval na nudistični plaži, kjer so ga namazali s smetano, nato pa je to smetano z njegovega telesa polizalo kar pet žensk.

"To je bilo 10. avgusta 2018, za moj rojstni dan, na nudistični plaži v Rovinju, kjer so mi prijateljice pripravile presenečenje. Ko sem ležal na blazini, se mi je približala prijateljica s smetano v spreju in naredila dekoracijo na mojem telesu. Pridružile so se še ostale prijateljice in me začele lizati po telesu. Občutek je bil res božanski in nepozaben," je Miha o vroči izkušnji razkril za Žurnal24. 

Vroče debate so imeli tudi drugi, Rudi je razkril, da na ženski rad vidi čipkasto spodnje perilo, Marjetka pa je obljubila, da ga v prihodnosti čakajo tudi biči in lisice. Andrej je ob tem pripomnil, da so lisice in zavezane oči v redu in da je tudi trojček 'ok'. "Saj to je njemu tudi všeč," je v imenu Rudija odgovorila Marjetka, Katja pa pripomnila: "No vidiš, s tem ni nič narobe." 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • PasjaProcesija 07:54 11.maj 2024.

    Pes, ki veliko laja, ne grize. Tiha voda pa bregove dere.

Sorodne novice