Magazin
37 ogledov

Najboljša ameriška mesta za nakupe

New Orleans Shutterstock
Čeprav ga imajo mnogi za modno prestolnico, je New York na najnovejši lestvici najboljših ameriških mest za nakupovanje zasedel nehvaležno četrto mesto.

Popotniška revija Travel + Leisure je s pomočjo raziskave naredila seznam ameriških mest, ki so najboljša za nakupovanje. Sodeč po njihovem seznamu so to New Orleans, Santa Fe in Charleston, New York pa se je znašel šele na četrtem mestu.

Omenjena revija se je raziskave lotila tako, da je svoje bralce prosila, naj 35 ameriških mest ocenijo s številkami od ena do pet (pet je najvišja), ob tem pa upoštevajo več kategorij, kot so: nočno življenje, kultura, ljudje, kvaliteta življenja in seveda nakupovanje. Slednjo so razdelili na še več kategorij: luksuzne trgovine, butike, antične tržnice in trgovine s pohištvom ter opremo. New York je pričakovano zasedel prvo mesto v kategoriji luksuznega nakupovanja, a se ni izkazal pri ostalih kategorijah.

Če se letos nameravate odpraviti čez lužo in v načrtu nimate samo ogledovanja znamenitosti, obiščite še najboljša mesta za nakupovanje in se izognite najslabšim.

Najboljša ameriška mesta za nakupovanje:

  1. New Orleans
  2. Santa Fe
  3. Charleston
  4. New York
  5. Filadelfija
  6. San Juan
  7. Los Angeles
  8. Savannah
  9. San Francisco
  10. Providence

Najslabša ameriška mesta za nakupovanje:

  1. Anchorage
  2. Orlando
  3. Salt Lake City
  4. Atlanta
  5. Dallas
  6. Las Vegas
  7. Baltimore
  8. Phoenix
  9. Washington
  10. Memphis
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.