Magazin > Odnosi in prosti čas
8 ogledov

Napake, ki bi jih morala narediti vsaka ženska

jok Profimedias
Iz izkušenj se učimo. Revija za ženske Brigitte je zato sestavila seznam napak, ki bi jih morala narediti vsaka ženska, in se iz njih tudi kaj naučiti.

Oklepati se prijateljstev, ki vas omejujejo
Imate prijateljico, ki vas pokliče le takrat, kadar jo pestijo težave? Se družite z osebami, ki vam nikoli ne pustijo do besede? Zakaj bi se trudili za prijatelje, ki vašemu življenju ne denejo dobro? Ko se boste od njih ločili, boste spoznali, koliko energije so vam pokradli. Po tem spoznanju se boste tovrstnih ljudi v prihodnosti hitreje znebili ...

Ne zavreči oblačil, ki vam niso več prav
Če bom do poletja shujšala za 5 kilogramov, mi bo obleka spet prav. Logično, da obleke s takšnim mišljenjem ne morete zavreči. A kaj boste storili, če vam poleti obleka še vedno ne bo prav? Premajhna oblačila niso motivacija, ampak predstavljajo le našo slaba vest. Čim prej se jih znebiti in si nabavite nove obleke, v katerih boste videti kot boginja!

Prekoračiti finančni limit
Med nakupovanjem oblačil ženske zelo hitro zanese. Na žalost začetna evforija ob novostih ne traja dolgo, zato se je dobro držati načela: kupuj le izbrane kose.

Ljubiti moškega, ki ne more biti vaš
Popoln je in bolj se ne moreta ujemati. Obstaja pa ena težava – njegova žena (ali prevelika razdalja). Takšno ljubezen je treba doživeti, sicer nikoli ne boste vedele, da takšen odnos vašega srca ne more zadovoljiti.

Se na božični zabavi napiti

Eden ni nobeden, kajne? Imejte v mislih, da boste v treznem stanju na stvari gledali popolnoma drugače … Tudi na sodelavca, s katerim sta za hipec izginila v kletne prostore, in na sodelavko, s katero sta obirali šefa.

Se zaradi stresa zateči k čokoladi
Čokolada je lahko vaš najboljši prijatelj, a na žalost je veselje, ki vam ga poklanja, v primerjavi z maščobnimi blazinicami kratkotrajno.

Kupiti trendovska oblačila, ki ne ustrezajo vašemu stilu

Super je, če sledite trendom, a le takšnim, ki ustrezajo vašemu značaju in postavi.

Zaradi malenkosti začeti prepir
"Imam se pravico razburiti!" Ste že kdaj izustili ta stavek? Je jeza rešila težavo? Verjetno ne. Do tega dognanja pa morate žal priti same.

Izogibati se konfliktom
Se na konfliktne situacije odzvati z jezo, ne bo pomagalo. Prav tako pa je zelo neproduktivno, če se o konfliktnih situacijah ne pogovorite. Jeze ne zadržujte v sebi, ampak se o njej pogovorite. Na miren način ...

Nekomu streti srce
Le tisti, ki so nekomu zlomili srce, vedo, da ljubezen s sabo prinaša tudi odgovornost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.