Magazin > Odnosi in prosti čas
3669 ogledov

Nasveti za boljšo vzdržljivost

seks strast par Shutterstock
Zadnje raziskave nakazujejo, da bi več kot 30 odstotkov žensk želelo daljši odnos.

Enostavni nasveti strokovnjakov za boljšo moško spolno vzdržljivost.

Dihanje
Poskušajte nagovoriti partnerja, da si vzame nekaj minut in preden "krene na posel" le globoko diha. To mu bo pomagalo, da brzda poželenje, spolni odnos pa bo trajal dlje.

Hiter orgazem
Glede na to, da za moškega penetracija običajno hitro privede do vrhunca, ga skušajte prepričati, da vas pripelje do orgazma že med predigro. Tako bosta oba bolj sproščena, povečale se bodo zmožnosti, da še en vrhunec dosežeta skupaj. Ko ženska že doživi en orgazem, ji je lažje priti do drugega.

seks Vroče Magazin Tako pohotno cviliti nisem slišal nobene

Stisnite pavzo
Ko seks postane dinamičen, naredite malo pavzo, ki bo preprečila nevarnost, da do moškega orgazma pride prehitro. Najboljši način je, da se preprosto prenehate premikati, da vajine genitalije niso v stiku in da se v tem času le strastno dotikate ali poljubljate.

Tehnika stiskanja
Medtem, ko začutite, da se partner utegne približevati vrhuncu, ustavite penetracijo in nežno stisnite vrh njegovega penisa. Tako boste zmanjšale njegovo poželenje. Lahko ga sprva nežno pogladite nekajkrat, nato pa preden zopet prodre v vas nežno stisnete.

Izogibajte se pasjemu položaju
Ta položaj, ki ga imajo pari načeloma radi, se priporoča samo za hiter seks; pri moškem bo ta v misijonarskem položaju ali položaju, pri katerem je ženska na vrhu, trajal bistveno dlje.

Oglas za seks otok v Kolumbiji Erotični oglas Svet Otok orgij, ki povzroča ogorčenje

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.