Svet
28556 ogledov

Otok orgij, ki povzroča ogorčenje

Oglas za seks otok v Kolumbiji Youtube
Otok reklamirajo kot "narkotik friendly"; reklama je povzročila ogorčenje svetovne javnosti.

Za ceno okrog pet tisoč dolarjev nudijo najbolj - kot poudarjajo - razuzdane počitnice na svetu. "Seks otok", ki nudi to vrsto hedonizma, je v bližini kolumbijske Cartagene; reklamno kampanjo je prevzela družba "Good girls" in požela val ogorčenja zaradi promocije nemoralnosti.

Medtem ko je prostitucija v Kolumbiji legalna, zvodništvo ni, zato je za zdaj še v zraku, ali marketinška družba krši zakone ali ne, piše Independent.

Oglas za seks otok v Kolumbiji | Avtor: Youtube Youtube

Erotiči video, ki reklamira štiridnevne pakete na privatnem otoku, v okviru katerega bodo bivali na luksuzni jahti, nudi možnost rezervacije počitnic za 30 moških, ki jim bo v času počitnic 24 ur na dan na voljo 60 prostitutk. Gostom obljubljajo vsakodnevna seksi presenečenja in poudarjajo, da gre za "narkotik friendly" okolje; na voljo so jim tudi neomejene količine kokaina in - jasno - neomejene količine alkohola.

Bogat program Magazin Posebna križarka prihaja v Koper

Kritiki oglasa izpostavljajo vprašanje zakonitosti ponudbe in poudarjajo še, da so dekleta na jahti v resnici seksualne sužnje.

Pristojni primer še preučujejo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice