Magazin > Odnosi in prosti čas
3783 ogledov

Teh 10 stvari ženska nikoli ne bi smela narediti zaradi moškega

Ljubezen Profimedias
Bodite zveste same sebi.

Ko vas ima nekdo iskreno rad, vas bo sprejel takšne, kot ste in vas ne bo poskušal spremeniti ali vas prositi, da zaradi njih naredite kakšno stvar, ki bi spremenila vaše življenje. Vseeno pa se veliko žensk spreminja za voljo moškega in se celo odrekajo stvarem, ki jih imajo rade. Imejte v mislih – za uspeh kateregakoli odnosa, je nujen kompromis med obema osebama.

Zapostavljanje prijateljev in družine

Če vas moški subtilno preusmerja, da se manj družite s svojimi prijateljicami ali pa da zapostavljate svoje domače, je najbolje, da se z njim pogovorite. Ne pustite, da vaše socialno in družinsko življenje trpi zaradi njega. Lepo je, da svoji življenji delita, a to ne pomeni, da sta na svetu samo vidva, zdaj ko sta postala par.

Zapustite svojega psa

Če je partner alergičen na psa, obstajajo zdravila. Ne bi bilo pravično, da se odrečete svojemu štirinožnemu prijatelju, ker je on alergičen nanj. Vi ste njegova lastnica, on je vaš prijatelj, ki je od nekdaj ob vas in ne smete pustiti, da vas moški prepriča, da ga oddate ali celo odpeljete v zavetišče. Če vas ima partner resnično rad, se zaveda, da vam vaš ljubljenček pomeni vse na svetu.

Stradati

Odrekati se hrani in hoditi na ekstremne treninge, ki se jih prej sploh niste udeleževali, je nekaj, česar res ne bi smeli delati samo zaradi partnerja. Če vas nima rad takšne, kakršne ste, potem vas nima popolnoma rad. Če se že odločite za bolj zdrav način življenja, naj bo ta način pameten in premišljen.

Imeti otroke

Obstajajo ženske, ki nočejo otrok, četudi to veliko moškim ni popolnoma jasno. Najhujša oblika pritiska s strani moškega pa je, da ženski naredi otroka, ona pa ga zaradi ljubezni do moškega obdrži. Otroke naj imajo ljudje, ki si jih želijo.

Oblačiti se, kot on želi

Ne pustite, da vas spreminja. Verjetno pri svojih letih že veste, v čem se počutite udobno in v čem ne, ter kaj vam je všeč in kaj ne. Ne spreminjajte oblačil, ličil ali pričeske zanj. Spreminjajte se, ker se vi počutite tako, da potrebujete spremembo.

Tetovaža

Tetovaža je nekaj, kar si morate sami želeti, predvsem pa je pomemben motiv, ki si ga boste večno vgravirali v vašo kožo. Naj bo nekaj, kar je vam všeč, kar v vas prebudi določene spomine ali občutke, ne nekaj, kar je všeč vašemu moškemu.

Pustiti, da ima on vse pod nadzorom

Temelj zdravega odnosa je enakovrednost. Ne smete dovoliti, da moški vpliva na vaše odločitve, na vaš urnik ali razpoloženje.

Vse plačati

Seveda je zelo prisrčno, ko na prvih nekaj zmenkih moški ne dovoli, da bi vi plačali za pijačo, večerjo, kino … A to se mora slej kot prej končati, ko postaneta par. Ne potrebujete sponzorja, zato delate vsak dan in se trudite, da zaslužite svoj denar.

V seksu dovoliti vse, kar si on zaželi

Telo je vaše in če vam kaj ni všeč, se tega pač ne poslužujte. Bolj enostavno ne bi moglo biti. A velikokrat so ženske tako zelo zaljubljene v svojega izbranca, da bi zanj naredile vse, tudi potrpele v postelji. Ne delajte tega, saj se boste po seksu slabo počutile. Pogovorite se s partnerjem in mu povejte, kaj vam je všeč in kaj ne.

Pretvarjati se, da ste manj sposobne

Ne pretvarjajte se, da ste manj inteligentni, kot ste, samo zato, da bi se vaš moški počutil bolje. Če ne more sprejeti, da ima ob sebi sposobno in pametno žensko, potem se mora vprašati, če je res pravi moški.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice