Magazin > Odnosi in prosti čas
56 ogledov

To je edina in najbolj pomembna stvar, ki govori, da želi biti z vami

Par Profimedias
Resno. To je najbolj pomemben pokazatelj, da si vas želi.

Ljudje se dandanes zadovoljujejo s tako imenovanimi spletnimi vezami; sporočilo, slika, zvočno sporočilo ali video so dovolj za vzdrževanje vezi v odnosu tekom dneva. Glede na hiter tempo življenja so to nedvomno prednosti v neki vezi.

Vendar v resnih vezah takšen način komunikacije vsekakor ni dovolj, ne nadomesti vsega tistega, kar se med dvema človekoma dogaja, če sta skupaj tudi v živo.

Lahko prejemate sporočila cele dneve, vsak večer, vendar tisto, kar v resnici šteje, so srečanja v živo. Čas, ki ga partnerja preživita skupaj v živo. Lahko vam pošilja rožice in srčke, vendar če se ne potrudi, da bi vas videl tudi v živo, gotovo niste visoko na njegovi lestvici prioritet.  

Moški, ki je v resnici zainteresiran, se bo potrudil, ne glede na svoje obveznosti, prijatelje in rekreacijo, da bo našel čas za vas. Res je, da nekateri moški potrebujejo nekaj vzpodbude pri tem, morda bo kaka prikrita sugestija s strani ženske delovala vzpodbudno. V vsakem primeru pa je on tisti, ki bo prevzel iniciativo.

Dlje časa ko odlaša z načrtovanji, bolj nizko ste na njegovi omenjeni lestvici prioritet. Moški, ki je zainteresiran, da zgradi izpopolnjujoči odnos s svojo izbranko, bo zanjo našel čas. Bo v njeni družbi užival in se potrudil. Te stvari mu bodo popolnoma samoumevne – v kolikor ničesar ne daje, ne more niti ničesar pričakovati v zameno. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.