Magazin > Odnosi in prosti čas
121920 ogledov

V Ljubljani na milijonski svatbi "da" rekla mladoletna nevesta

Poroka Tik Tok
Limuzina, znani glasbeni gostje, frčanje bankovcev, za darilo pa ogromna hiša, zlata kocka, Rolex ...

Srbski voditelj Uroš Božić je s posnetki razkošnih romskih porok na Tik Toku prava senzacija, njegovi posnetki imajo vedno večmilijonske oglede. Takšne pa so tudi poroke, na katere ga vabijo, denar namreč dobesedno "frči" na vse strani. Eno izmed takih milijonskih porok je nedavno obiskal v Ljubljani, ki pa je bila hkrati tudi praznovanje ženinovega 18. rojstnega dneva, medtem ko je nevesta še mladoletna. 

Ženinova mama je povedala, da ne gre za dogovorjeno poroko, saj si tega za sina ne bi želela in da so med mladoporočencema prisotne pristne iskrice. Novopečeni tast pa je odkrito povedal, da je za sinovo nevesto odštel 100 tisoč evrov in pristavil, da za tako snaho to niti ni veliko. Svatje so v žepih nosili po 50 tisoč evrov, ki so jih namenili za napitnino, navada pa je, da se na slavju naglas pove, kako razkošna darila so prinesli svatje. Največji denarni znesek za mladoporočenca je bil 10 tisoč evrov, dobila sta tudi kilogram zlata, uro znamke Rolex in nekaj dragih umetniških del, babica pa jima je podarila hišo, veliko 600 kvadratnih metrov. Voditelj je še dodal, da je bila to ena izmed najbolj veselih milijonskih porok, na kateri je bil, čeprav je bil gost tudi na še razkošnejših svatbah. 

@bozic.uros Veselje u Ljubljani koje ćemo dugo pamtiti 😳😳😳💶💶💶 #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #bozicuros #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #romskesvadbe #romi #svadba #viral #zlato ♬ original sound - bozicuros

Komentarjev 42
  • Pierre 10:11 08.februar 2024.

    Ja tko je če ima Slovenc milijone je vse OK če pa jih ima Cigan, pol pa gotovo nekaj smrdi. Smo pač hinavci!!!!!

  • darko24 00:27 08.februar 2024.

    Vsi pošteni, med njimi pa tudi takšen ki je bil v zaporu, pa ne zaradi poštenosti. Ni čuden da lohk tok razmetava denar, kriva je pa država da to dovoli.

  • ales339 22:28 07.februar 2024.

    Pa v Zoki landu je vse dovoljeno. To še ni nič, kaj šele bo.

Sorodne novice