Magazin
74 ogledov

Osem poletnih za pasje razvajence

Sončna očala, 11,90 EUR
1/8
www.dogmania.si
Pasja sončna očala, hladilna blazina, kapa s ščitkom ... Za nekatere lastnike takšni pripomočki spadajo med nujne, za druge so popolnoma nepotrebni. Kako pa bi se z njimi spoprijateljil vaš kosmatinec?

Oblačilca in obutev za kosmatince so postala tudi pri nas že del vsakdana, v poletnih dneh pa v prodajalnah s pasjimi pripomočki ne moremo spregledati poplave aktualnih "nujnežev", ki naj bi kosmatincem olajšali bivanje v pasji vročini. Ali bo z njihovo pomočjo v poletju užival tudi vaš kosmatinec, je seveda vaša odločitev, mi pa smo poiskali nekaj takšnih, ki jih lahko, trenutno po znižanih cenah, kupite tudi pri nas.

Za ohladitev

In seveda za osvežitev lahko poskrbita pasji bazenček in hladilna odeja, za senco na plaži pa zložljiva tenda, ki je skoraj takšna kot tista, pod katero se morda hladite sami. Za kosmatince, ki se v reki, jezeru ali morju radi namakajo, pa za varnost poskrbi rešilno-plavalni jopič. Ta je še posebej dobrodošel, če se s štirinožnim prijateljem odrpavljate na jadranje ali vožnjo s čolnom.

Modno ali ne?

Ste že videli psa s sončnimi očali? Ta so več kot dobrodošla, če vaš kosmatinec rad kuka skozi odprto okno ali pa če se z vami rad vozi na motorju, pa tudi pri vožnji s čolnom so nepogrešljiva, saj zaščitijo občutljive pasje oči pred vetrom in soncem. Za modni pridih poskrbi tudi kapica s ščitnikom, ponekod pa so na voljo tudi takšne z UV zaščitnim slojem.

Komentarjev 1
  • sara 13:25 17.julij 2012.

    hladilna blazina bi našemu kužku prišla prav, saj prav trpi poleti..