Magazin
7138 ogledov

Po grdem padcu in poškodbi si Timi Zajc rane celi na rajski destinaciji

Timi Zajc in Nuša Rakovec Instagram
Timi Zajc je predčasno zaključil sezono zaradi grdega padca na planiški velikanki, zdaj pa si rane celi na Maldivih v družbi srčne izbranke Nuše Rakovec.

Slovenski smučarski skakalec Timi Zajc je sezono smučarskih skokov 2023/24 zaključil predčasno, in sicer po grdem padcu na petkovi posamični tekmi, ko pri 242,5 metra ni zdržal vseh pritiskov in pristal na tleh. Kasneje so ga odpeljali v jeseniško bolnišnico, na prizorišče, z namenom da bi spodbujal reprezentančne kolege in pospremil Petra Prevca v skakalni pokoj, pa se je v naslednjih dneh vrnil z opornico na desni roki.

Po grdem padcu in lažji poškodbi pa si po naporni sezoni zdaj slovenski smučarski skakalec, bronast s svetovnega prvenstva v poletih (in zlat v ekipni preizkušnji), rane celi na Maldivih.

Tam se mudi v družbi srčne izbranke Nuše Rakovec, sicer bivše žene nekdanjega smučarskega skakalca Jurija Tepeša. Lokacijo oddiha je ob skupni fotografiji razkril kar Timi Zajc sam, ki je z objavo razveselil številne sledilce na družbenem omrežju Instagram. Lani sta se v tem času, torej po končani skakalni sezoni, mudila na Sejšelih.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 18:12 06.april 2024.

    Kje pa si bodo svoje rane celili navadni smrtniki?.Hrvatom se že smeji njihov prihod..Že navijajo turistične cene..