Magazin > VIP
33893 ogledov

27-letni igralec umrl v prometni nesreči

Chance Perdomo Profimedia
Igralec Chance Perdomo je umrl v prometni nesreči, so potrdili njegovi tiskovni predstavniki.

27-letni Chance Perdomo je umrl v prometni nesreči. Sporočili so, da je umrl v nesreči z motorjem in da je bil v nesreči udeležen sam. Drugih podrobnosti o nesreči niso razkrili. 

"Njegovo strast do umetnosti in neizčrpno željo po življenju so občutili vsi, ki so ga poznali. Njegova toplina bo živela naprej pri njegovih najdražjih. Prosimo, da spoštujete zasebnost družine, ki žaluje za ljubljenim sinom in bratom," so zapisali v izjavi za People. 

Perdomo je nazadnje igral v akcijsko-komični seriji Gen V. Portal Deadline poroča, da bodo drugo sezono zamaknili zaradi Perdomove smrti. Producenti serije so v izjavi zapisali, da je bil Perdomo izjemno nadarjen igralec in zelo prijazen, ljubeč človek. 

Perdomo se je po poročanju portala Deadline rodil v Los Angelesu, odraščal pa v Southamptonu v Angliji. Po končani srednji šoli je nameraval študirati pravo, a se nato odločil za kariero v umetnosti. Leta 2018 je zaslovel kot Ambrose Spellman v Netflixovi seriji Chilling Adventures of Sabrina, ter kot Landon Gibson v filmih After We Fell, After Ever Happy in After Everything.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Toma 11:59 31.marec 2024.

    Sem potihem upal, datist, ki je naoskarjih zaslužil šamar!