Magazin > VIP
193 ogledov

Alenka Oldroyd spregovorila o ločitvi

alenka oldroyd Katja Kodba mediaspeed.net
Alenka Oldroyd – Reza z nekdanjim možem nima več stikov.

Ljubezenska zgodba vremenarke Alenke Oldroyd se je začela na sanjskih Havajih, kjer je spoznala Thomasa, s katerim se je poročila. Zakon pa je trajal le tri leta. Alenka se namreč na življenje v ameriški zvezni državi Utah ni mogla navaditi.

"Že pred poroko sem rekla, da v Ameriko nočem iti, vendar se je Thomas hudo ponesrečil na maratonu Franja in po več operacijah ter dolgem okrevanju ga je mučilo hudo domotožje, zaradi česar sem se odločila, da se vseeno podava čez lužo. Kompromis je sestavni del vsake zveze, zato sem popustila. Na Havajih pa se ni vse izteklo po načrtih, sama sem sicer dobila štipendijo za študij, ker pa Thomas ni dobil službe, sva se preselila k njegovim v Utah. Tam sem bila res nesrečna, saj je tamkajšnji življenjski stil popolnoma drugačen od slovenskega, kaj šele havajskega, v tistem času je zbolel moj oče, dobila sem vnuka in srce me je vedno bolj vleklo domov. Na koncu je zmagalo domotožje,“
je povedala Alenka, ki z bivšim nima več stikov, občasno pa se še vedno oglasi njegovi hčerki in bivši ženi, poroča Story.

Komentarjev 5
  • d 20:28 15.september 2014.

    naj ji kdo fukne pest koruze da bo utihnla

  • punca05 06:59 15.september 2014.

    dobesedno kura...prej vse oh in sploh, po enem katkem času pa...ne morem prenašati takih navad....mah

  • kapibara 21:11 14.september 2014.

    Pa kol je mela za povedat pred odhodom v Z..da