Magazin > VIP
105757 ogledov

Ali ta posnetek razkriva novega partnerja Jane Morelj?

Jana Morelj
1/3
Instagram
Priljubljena radijska in televizijska voditeljica uživa na polno.

Simpatična vremenarka in radijska voditeljica Jana Morelj že nekaj časa ni več v zvezi z Markom Žumerjem Fogyjem, znanim ljubljanskim skaterjem in DJ-jem, kot smo poročali konec januarja. Jana in Marko sta se leta 2016 spoznala na koncertu legendarnih Nietov, saj si delita enak okus za glasbo, leta 2018 pa sta ljubezen okronala z rojstvom hčerke Mie

Žal pa njuna ljubezenska sreča ni trajala večno, iz zanesljivih virov smo namreč izvedeli, da Jana in Marko že nekaj časa nista več par. Takrat smo za komentar smo poklicali tudi Jano, ki je povedala, da zadeve ne želi komentirati. Je sedaj malce več razkrila njena kolegica, voditeljica Melani Mekicar? Melani je na Instagramu namreč objavila posnetke s koncerta priljubljenih Maneskin, na katerih je razkrila, da je uživala v družbi fanta in kolegice Jane Morelj. Na posnetku pa ob Jani stoji in pleše zelo dobro razpoložen moški, ki je ob naši voditeljici videti povsem sproščen. Iz zanesljivih virov smo namreč izvedeli, da menda ni več samska. Ji družbo morda dela moški na posnetku? S koncerta se je oglasila tudi Jana, ki je na Instagramu zapisala: "Vedno je eden, ki izstopa. Tak, ki si ga zapomneš za cel življenje in ga z lahkoto daš med top 3. Takega privoščim vsakemu, ki mu glasba in koncerti veliko pomenijo. Do naslednjič dragi @maneskinofficial. Presežek v vseh pogledih. Spoštovanje."

Več informacij smo želeli izvedeti v PR službi Radia 1, kjer Jana dela, a so nam odgovorili, da je trenutno na bolniškem dopustu in zato nedosegljiva. Kot je razbrati iz njenih objav na Instaramu, ima težave z zobmi. 

Jana Morelj | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 7
  • Grof 22:11 19.julij 2023.

    Čaka, čaka, na Janija Moderndorferja na Tromostovju, da bo prišel mimo, …….

  • darefoks 16:16 19.julij 2023.

    ta sema ne ve kaj bi rada

  • Ender3 08:58 19.julij 2023.

    Koga le briga J.M..in njeno zasebno življenje..

Sorodne novice