Magazin > VIP
3829 ogledov

Alina pozabljena? Putina sedaj povezujejo s to 32 let mlajšo "barbiko"

Ekaterina Mizulina
1/4
Profimedia
Takšen tip ženske mu je od nekdaj všeč, pravijo.

Je ljubezni med ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom in telovadko Alino Kabajevo, s katero ima štiri otroke, konec? New York Post, ki se sklicuje na ruske kanale na Telegramu, poroča, da naj bi se Putin sedaj zagrel za 32 let mlajšo Ekaterino 'Katjo' Mizulina, ki je v Veliki Britaniji študirala umetnostno zgodovino, sedaj pa v imenu Kremlja skrbi za varnost na spletu, kar pomeni, da cenzurira vse informacije, ki blatijo predsednika.

“Mizulina je po Putinovem okusu,” je govorice pokomentirala aktivistka za človekove pravice Olga Romanova.  Ta tip, ki spominja na barbiko, mu je vedno ustrezal," je še dodala. Romanova je Katjo, hčerko poslanke, primerjala s Svetlano Krivonogikh, eno od prejšnjih predsednikovih ljubimk, multimilijonarko in lastnico strip kluba. Putin ima z njo 20-letno hčerko Luizo

Putin in Mizulina naj bi se zbližala pred kratkim, je poročal ruski kanal na Telegramu, Kremlevskaya Tabakerka. Spletno mesto je poudarilo, da so bili viri "izjemno previdni pri dajanju izjav o tej temi, ker nihče ne more ponuditi 100-odstotne potrditve".

Mizulina je Putinovim idejam popolnoma predana. V govoru maja 2022 je dejala: "Najprej bomo Ukrajino očistili nacistov … nato pa bomo prišli do Googla in Wikipedije." Na srečanju z ruskimi študenti v začetku tega meseca pa je Mizulina menda zahtevala – in prejela – opravičilo študenta, ki je podvomil o potrebi po obveznem služenju vojaškega roka. Mizulina naj bi študentu grozila s Putinovimi drakonskimi zakoni, ki se tičejo diskreditacija ruske vojske.

Putin se je pred 10 leti po 30 letih zakona ločil od Lyudmile. Od takrat se govori, da je v zvezi z Alino Kabajevo, s katero ima menda štiri otroke (na posnetku spodaj).

Alina Kabaeva, vladimir putin | Avtor: Profimedia Profimedia

 

 

Komentarjev 10
  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 15:55 21.februar 2024.

    Vsaj fantičev ne poriva, kot marsikateri evropski politik, ali stare mame kot bolani Macron...

  • rafo 11:59 21.februar 2024.

    je pač Car in si lahko privošči ,tudi okus ima dober taki kot Soljatar pa so zadovoljni doma z zavaljeno ....

  • sam1 11:31 21.februar 2024.

    Verjetno je bila ljubezen na prvi pogled-res štimata skupaj,kot že vse pred njo,o katerih se je pisalo in se ni pisalo......